Aktualitātes
11.10.2022

"Satori" filozofu duelī skaidros, kam pieder patriotisms

Komentē
3

Noslēdzot patriotiskās audzināšanas portāla "Satori" ziedošanas kampaņu, 17. oktobrī aicinām uz filozofu dueli "Kam pieder patriotisms?", kuru vadīs politisko procesu vērotājs Māris Zanders. 

Filozofu Igora Gubenko un Raivja Bičevska intelektuālā cīniņa centrā būs āķīgi un neviennozīmīgi jautājumi par patriotismu: Vai patriotisms var būt laikmetīgs? Kā un vai patriotismu mācīt skolā? Vai patriotismam jāsakņojas vēsturē? Galu galā – kam pieder patriotisms: konservatīvajiem vai liberālajiem?

Filozofu atbildes uz Māra Zandera jautājumiem komentēs profesionāls dīvāna ekspertu panelis – aktieri Marija Linarte un Jānis Kronis, kā arī radošā direktore Una Rozenbauma.

Pasākums skatāms tiešraidē Satori.lv, kā arī "Satori" Facebook un YouTube profilos. Sākums – plkst. 19.00.

Pasākums ir daļa no "Satori" ziedošanas kampaņas, kurā aicinām uz sarunu par laikmetīgu patriotismu un vācam līdzekļus žurnāla darbībai 2023. gadā. Ziedo patriotiskās audzināšanas portālam "Satori" šeit!

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
3

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!