Aktualitātes
03.09.2021

"Satori" Baltās nakts diskotēkā dzejnieki un mākslinieki stāstīs par pirmajām reizēm

Komentē
0

Sestdien, 4. septembrī, no plkst. 15:00 Baltās nakts ietvaros interneta žurnāls "Satori", laikmetīgās mākslas festivāls "Survival Kit" un festivāls "Dzejas dienas" rīko kopīgu darbnīcu, mūzikas un performanču programmu Pārdaugavā. Vakaru noslēgs "Satori" "Dzejas diskotēka", kur dzejnieki un mākslinieki stāstīs par dažādām pirmajām reizēm, lasīs dzeju un atskaņos savu iemīļotāko mūziku.

Programma norisināsies Ojāra Vācieša muzejā, Jāņa Akuratera muzejā un LKA Eduarda Smiļģa Teātra muzejā no 15:00 līdz pat naktij. Tās laikā būs iespējams uzzināt vairāk par "Survival Kit 12" izstādi un muzejiem kopā ar mākslas vēstnešiem, piedalīties laikmetīgās mākslas darbnīcās bērniem un ģimenēm, doties ekskursijā, klausīties Visvalža Dreiskas mūzikas izlasi, kā arī vērot mākslinieku Annas Salmanes, Kaspara Groševa un Martas Trekteres performances. Ar pilnu pasākuma programmu iespējams iepazīties šeit.

No plkst. 21:00 līdz 3:00 Teātra muzejā notiks "Satori" dzejnieku un mākslinieku diskotēka "Pirmā reize", kur piedalīsies Kārlis Vērdiņš, Raimonds Ķirķis, Evelīna Andžāne, Aleksejs Beļeckis, Liene Rumpe, Marija Luīze Meļķe, Katrīna Neiburga, Agnese Krivade, Luīze Lote Nežberte, Reinis Lodziņš, Henrijs Laķis, Jānis Šneiders un Henriks Eliass Zēgners. Diskotēkas laikā dalībnieki stāstīs par savām pirmajām reizēm, lasīs dzeju, atskaņos savu iemīļotāko mūziku un dejos kopā ar apmeklētājiem.

Ieeja pasākumos, tikai uzrādot derīgu Covid-19 sertifikātu, kas apliecina Covid-19 vakcinācijas vai pārslimošanas faktu. Derīgais sertifikāts būs jāuzrāda kopā ar personu apliecinošu dokumentu.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!