Aktualitātes
26.04.2022

"Satori" aicina uz pagalma svētkiem un grāmatplauktu tīrīšanu

Komentē
0

Sestdien, 30. aprīlī, grāmatveikala "Robert's Books" pagalmā Dzirnavu ielā 51 visas dienas garumā norisināsies grāmatu svētki, kuru ietvaros varēs gan iegūt bez maksas, gan iegādāties biedrības "Ascendum" un interneta portāla "Satori" izdevumus, piedalīties Elīnas Brasliņas darbnīcā, klausīties diskusiju par medijiem karā un laimēt iespēju pirmajam izlasīt Jāņa Joņeva gaidāmo romānu.

Tirdziņu papildinās dažādas aktivitātes – no rīta meistarklasi bērniem vadīs ilustratore Elīna Brasliņa, dienas garumā savas mīļākās dziesmas atskaņos dažādi "Satori" autori, savukārt pasākuma izskaņā tiks atklāta Ritas Rudušas grāmata "Latvijas mediju arheoloģija", kuru notikuma vietā varēs iegūt bez maksas. Notikums norisināsies no plkst. 11 līdz 17.30.

Plkst. 12 gaidāma darbnīca bērniem "Uzzīmē savu mūsējo!" ar grāmatas "Mūsējās" ilustratori Elīnu Brasliņu, savukārt plkst. 16.00 norisināsies Ritas Rudušas grāmatas "Latvijas mediju arheoloģija" atklāšana. Tās ietvarā – diskusija "Mediji karā", kuru vadīs  "Satori" galvenais redaktors, dzejnieks Henriks Eliass Zēgners un kurā piedalīsies žurnālisti un pētnieki Rita Ruduša, Filips Lastovskis un Anatolijs Golubovs. Visas dienas garumā varēs piedalīties izlozē un laimēt iespēju pirmajam izlasīt gaidāmo Jāņa Joņeva romānu.

Grāmatu svētku laikā apmeklētājiem tiks sniegta iespēja iegādāties vairākus biedrības "Ascendum" izdevumus par īpaši izdevīgu cenu – tostarp arī Latvijas Literatūras gada balvas ieguvēja Haralda Matuļa dzejprozas krājumu "Eksistenciālisms", publicistes Santas Remeres un mākslinieces Elīnas pasaku grāmatu par ar Latviju saistītām spēcīgām sievietēm "Mūsējās", kā arī lasītāju un kritiķu augsti novērtēto un Latvijas Literatūras gada balvai nominēto dzejnieces Annas Auziņas debiju prozā – "Mājoklis. Terēzes dienasgrāmata". Tāpat būs pieejamas vairākas bērnu dzejas almanaha "Garā pupa" versijas, kas jau vairākas desmitgades ir viens no nozīmīgākajiem šī žanra izdevumiem.

Apmeklētājiem tāpat būs pieejams plašs klāsts ar interneta portāla "Satori" bezmaksas izdevumiem, tostarp arī jaunākā avīze "Aiz kauna", kurā dažādi publicisti un literāti reflektē par LGBT+ kopienas tēmu, kā arī vairāki "Satori" grāmatžurnāli, no kuriem daļa nu jau ir kļuvusi par bibliogrāfisku retumu.

Pasākuma laikā būs pieejami arī dažādi dzērieni, tādēļ aicinām nākt ar savām krūzītēm, kuras uz vietas varēs ne tikai izmazgāt, bet arī ar tām apmainīties! Ieeja "Satori grāmatplaukta tīrīšanā" – bez maksas.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!