Citrons
pirms 6 gadiem
Vāciešiem nepatīk turki, turkiem armēņi, armēņiem gruzīni. Īriem nepatīk angļi, frančiem marokāņi, baltajiem amerikāņiem melnādainie. Kas mainītos, ja krievu vietā būtu ķīnieši?
Par krieviem runājot...protams, ka ir dažādi krievi. Ir arī dažādi vācieši, franči un čigāni.
Kas tad veido mūsu priekštatus par nacionalitātēm? Kapēc francis ir kultūras nesējs, vācietis pedants, bet no čigāniem labāk turēties pa gabalu? Varbūt tas ir vidējais statistiskais indivīds ar tam raksturīgo mentalitāti un īpatnībām...

Circus Maximus
pirms 6 gadiem
Par tiem retoriskajiem jautājumiem. Cik nu man zināms, tad:
- Latvijas cietumos ir apmēram 2/3 krievu. Kas pilnībā atbilst krievu procentam sabiedrībā Latvijas pilsētās. Lauki neskaitās, jo laukos noziedzība vienmēr un visur ir par kārtu zemāka kā pilsētās.
- aptuveni puse no ASV cietumniekiem ir melnādainie. Bet 9/10 no viņiem sēž par nodarījumiem, kas vērsti pret citiem melnādainajiem. Tā sakot, ghetto games.
- Francijā attiecīga statistika netiek apkopota.

Guntis Kārkliņš
pirms 6 gadiem
Kas nu ir noticis. Kur jūs bijāt 20. gadus atpakaļ, kad tādi kā jūs aktīvi mācīja ka Latviešu muļķadesa un viss pārējais, tāpat nepieminētie pārmetēji, sīkstuļi, rausēji, zagļi, krāpnieki un blēži, kopus mantas piesavinātāji un pārkrāsojušies augstprātīgi liekuļi jāpieņem vien tāpēc ka viņi nav krievi, bet godīgs krievs ir okupants. Vai tikai tas nav galvenais iemesls kāpēc tagad Putina vieplis tā vīd aiz apvāršņa, tiem kas šeit palikuši bet pārējie ir drošībā pie Temzas.

akmens
pirms 6 gadiem
Latvija ir Es nomale. Vai tāpēc Latvijā viss - māksla, filosofija zinātne... literatūra ne, jo tās letiņiem nav... ir izteikti provinciāla
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!