Aktualitātes
08.04.2020

Sarunu skola "Lampa" piedāvās bezmaksas digitālās nodarbības

Komentē
0

Sarunu skolas "Lampa" pavasara semestris turpināsies ar nodarbībām vebināru formātā, kas bez maksas būs pieejamas ikvienam interesentam visā Latvijā. Pirmā nodarbība "Kāpēc tu man besī kopš 12. marta?" notiks 15. aprīlī.

Sarunu skola "Lampa", kas radusies uz tāda paša nosaukuma festivāla bāzes, vairākās nodarbībās meklēs atbildes uz šādiem jautājumiem: kur rodas emocijas, tostarp dusmas, un kā mēs mēdzam tās izpaust destruktīvā veidā, pašiem to pat nepamanot? Kā nepazust šodienas ziņu gūzmā, tā vietā attīstot kritisko domāšanu un mediju pratību? Kādas ir demokrātiskas vērtības, un kā tās saglabāt krīzes laikā un pēc tam?

Pirmā nodarbība notiks jau 15. aprīlī plkst. 16.00–18.00, un tajā ārsts-psihoterapeits Artūrs Miksons skaidros, kā neziņa un bailes ietekmē cilvēku ikdienu, tostarp izraisot dusmas, kā sadzīvot, esot kopā ik dienu, un kā iespējami veselīgi un konstruktīvi izpaust emocijas, lai paliktu fiziski un emocionāli veseli un nenodarītu pāri arī citiem.

Artūrs Miksons ir Rīgas Stradiņa universitātes (RSU) Psihosomatiskās medicīnas un psihoterapijas katedras docētājs. Studenti, kuri viņa vadībā apguvuši psihosomatiku, psihisko veselību, psihoterapiju u.c., atzinuši Artūru Miksonu par vienu no interesantākajiem RSU pasniedzējiem. Papildus tam viņš publicējis dažādus zinātniskos rakstus, piedalījies daudzos semināros un konferencēs Latvijā un ārzemēs un ikdienā strādā gan ar pieaugušajiem, gan pusaudžiem.

Sarunu skolas "Lampa" tiešsaistes nodarbības ir bez maksas, iepriekš reģistrējoties šeit.

Sarunu skola "Lampa" ir praktisku nodarbību cikls, ko Sarunu festivāls "Lampa" piedāvā festivāla starplaikā – pavasara un rudens sezonā. Sarunu skolas mērķis ir izkopt demokrātiskas sarunāšanās kultūru Latvijā, un ikviens interesents nodarbību laikā var gūt praktiskas iemaņas veiksmīgākai saskarsmei ar līdzcilvēkiem.

Vairāk informācijas par plānotajām nodarbībām šeit.

 

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!