Parka vizualizācija
 
Aktualitātes
20.01.2020

Sanktpēterburgā taps Puškina pasakām veltīts izklaides parks

Komentē
0

2023. gadā Sanktpēterburgā plānots atvērt tematisku izklaides parku, kas būs veltīts Aleksandra Puškina dzejoļiem un literārajām pasakām, ziņo "Clad News".

Parka nosaukums būs "Лукоморье" jeb "Brīnumzeme" kā krievu folklorā un Puškina pasakās. Plānots, ka iekštelpas 17 000 kvadrātmetru platībā būs sadalītas trīs lielās zonās, kas atbildīs Puškina pasaku darbības vietām – pilsētai, ostai un pilij.

Līdzīgi tiks iekārtota arī pārējā teritorija, kur divos hektāros izvietosies "jarmarka" jeb krievu tirdziņš, gulbju ezers un burvju mežs.

Plānots, ka parka apmeklētāji varēs iepazīt Puškina dzīvi ar moderno datortehnoloģiju palīdzību veidotā pastaigā, kā arī izbraukt divus iekštelpu maršrutus ar vagoniņu. Parku apdzīvos aktieri, kas atveidos dažādus Puškina darbu varoņus, un tajā notiks karnevāli, priekšnesumi un darbnīcas.

Izklaides parks tiks atklāts 2023. gadā un varētu izmaksāt 1 miljardu rubļu jeb aptuveni 16 miljonus eiro.

 

 

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!