Aktualitātes
21.01.2020

Rudenī Rīgā uzstāsies "Bon Iver"

Komentē
0

2020. gada 2. novembrī "Arēnā Rīga" uzstāsies dziesminieks Džastins Vernons (Justin Vernon) jeb "Bon Iver", informē koncerta rīkotāji no "Positivus Music".

2007. gadā izdotais "Bon Iver" debijas albums "For Emma, Forever Ago" kļuvis par vienu no nozīmīgākajiem 21. gadsimta indī mūzikas ierakstiem, iegūstot plašu mūzikas kritiķu un klausītāju atzinību.

Gadu gaitā "Bon Iver" ieguvis daudzus nozīmīgus mūzikas industrijas apbalvojumus, tostarp divas "Grammy" balvas par 2012. gada albumu "Bon Iver". Pēc neilga pārtraukuma "Bon Iver" atgriezās ar albumu "22, a Million", savukārt 2019. gadā dziesminieks laida klajā ilgi gaidīto ceturto studijas albumu "i,i", ko veido 13 skaņdarbi un kura ierakstā piedalījušies gandrīz 50 mūziķi.

""i,i" noslēdz "Bon Iver" līdzšinējo albumu ciklu ar ziemā veidoto "For Emma, Forever Ago", pavasarīgi rotaļīgo "Bon Iver" un vasarīgi pacilājošo "22, A Million". Džastina Vernona pēdējais ieraksts ir kā īsts ziemeļu puslodes rudens nesējs – mākslinieka līdz šim aptverošākais, priekpilnākais un dāsnākais albums," raksta koncerta rīkotāji.

Džastins Vernons arī pazīstams ar vairākiem citiem mūzikas projektiem, kuros viņš ir iesaistījies: "Volcano Choir", "Big Red Machine", "The Shouting Matches" un "Gayngs".

Biļešu iepriekšpārdošana sāksies ceturtdienas, 23. janvāra, pulksten 11.00, bet publiskā tirdzniecība – piektdien, 24. janvārī, pulksten 11.00 "Biļešu servisa" tīklā.

Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!