Aktualitātes
29.01.2019

RSU Anatomijas muzejs Valentīndienā piedāvās vērot sirds sekciju

Komentē
0

Nav noslēpums, ka, tuvojoties Valentīndienai, sarkanās sirdis redzamas it visur, taču to, kas īsti slēpjas aiz mīlestības simbola, 14. februārī varēs uzzināt "Spiikiizi" kafejnīcā, kur klātienē būs skatāma īstas sirds sekcija.

Pasākumu organizē RSU Anatomijas muzejs starptautiskās iniciatīvas "Anatomy Nights" ietvaros. Tā laikā notiks izglītojoša lekcija, kurā "sirdslietas" – to, kas ir sirds stīgas, kā rodas sirdspuksts, kur sirdī ir bedrīte un daudz ko citu – skaidros medicīnas studente un RSU Anatomijas un Antropoloģijas institūta pasniedzēja Marika Garnizone, kā arī teoriju praksē ļaus pārbaudīt īstas dzīvnieka sirds sekcijas laikā.

Diemžēl šobrīd visas vietas uz pasākumu jau ir rezervētas, taču RSU Anatomijas muzejs regulāri rīko dažādus interesantus pasākumus (piemēram, izrādes bērniem ar īsta skeleta piedalīšanos vai izstādi par tetovējumiem, kas dzīvo pēc nāves). Jaunumiem par muzeja rīkotajiem pasākumiem var sekot līdzi muzeja feisbuka lapā.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!