Anton Giovanni
pirms 2 gadiem
Sveiki visiem, mani ir samelojuši tik daudzi uzņēmumi, kuri apgalvoja, ka ir īstie aizdevēji, taču visi mani centieni ir bijuši veltīgi, es esmu zaudējis vairāk nekā 3500 eiro viltus aizdevējiem, kuriem apgalvo, ka nav tādi, kādi viņi ir. Līdz brīdim, kad mans draugs iepazīstināja mani ar pareizo aizdevēju, ar kuru es sazinājos, un es veiksmīgi saņēmu no viņiem aizdevumu tikai 48 stundu laikā, es ieteiktu ikvienam, kurš meklē aizdevumu, nebaidoties sazināties ar viņiem pa e -pastu: [email protected]
Whatsapp +447883183014

Anton Giovanni
pirms 2 gadiem
Sveiki visiem, mani ir samelojuši tik daudzi uzņēmumi, kuri apgalvoja, ka ir īstie aizdevēji, taču visi mani centieni ir bijuši veltīgi, es esmu zaudējis vairāk nekā 3500 eiro viltus aizdevējiem, kuriem apgalvo, ka nav tādi, kādi viņi ir. Līdz brīdim, kad mans draugs iepazīstināja mani ar pareizo aizdevēju, ar kuru es sazinājos, un es veiksmīgi saņēmu no viņiem aizdevumu tikai 48 stundu laikā, es ieteiktu ikvienam, kurš meklē aizdevumu, nebaidoties sazināties ar viņiem pa e -pastu: [email protected]
Whatsapp +447883183014

Hong Kong
pirms 3 gadiem
Vai jums ir nepieciešams aizdevums, mēs piedāvājam aizdevumu ar tūlītēju tiešsaistes apstiprinājumu,
* personīgais aizdevums
* uzņēmuma aizdevums,
* automašīnas aizdevums,
*studenta aizņēmums
* Biznesa aizdevums,
utt ..... mēs piešķiram no 1000 līdz 60 000 000 USD. dolāros vai eiro mūsu aizdevumam ir 3% procentu likme, un mēs varam piešķirt aizdevumu jebkurai vietai pasaulē .... ja jūs interesē, sazinieties ar WhatsApp: +256756543536 vai e-pastu: [email protected]

Ainars Felcis
pirms 3 gadiem
Tagad, kad vietu vietām apspriež, kā Akmentiņš meklē Ezeriņu, pie O.Rubeņa, radio, kultūrdevā u.c. arī šajā recenzijā varu tikai iedvesmoties, lasīt,- ciema bibliotēkā jāpiesakās rindā, tāda ir lasošās nācijas īpatnība. Grib lasīt. Gaidu monogrāfijas. Var jau Sigita Kušnere nejauši atsaukties kādreiz...

Gary M. Ford
pirms 3 gadiem
Sveiki, dāmas un kungi, vai jums nepieciešama finansiāla palīdzība? Es esmu Sūzena Bensone. Es esmu aizdevējs un arī finanšu konsultants.

Vai jums ir nepieciešams biznesa aizdevums, personīgais aizdevums, hipotēkas aizdevums vai aizdevums, lai pabeigtu projektu? ja atbilde ir apstiprinoša, iesaku sazināties ar manu firmu. Mēs sniedzam visu veidu aizdevumu pakalpojumus, ieskaitot ilgtermiņa un īstermiņa aizdevumus. Lai iegūtu vairāk informācijas, rakstiet mums pa e-pastu: ([email protected]) vai nosūtiet man ziņojumu tieši vietnē WhatsApp pa tālruni: +447903159998 un uzreiz saņemiet atbildi.

Mēs esam visaptverošs finanšu pakalpojumu uzņēmums, un mēs esam apņēmušies palīdzēt jums sasniegt visus jūsu vēlmes. Mēs specializējamies strukturētu finanšu risinājumu sniegšanā privātpersonām un uzņēmumiem visefektīvākajā un ātrākajā veidā.

Šeit ir daži iemesli, kāpēc jums vajadzētu sazināties ar mums, lai saņemtu aizdevumu;
* Ērtības - Jūs varat pieteikties aizdevumam jebkurā laikā un vietā.
* Elastīga summa - jūs izlemjat, cik daudz vēlaties aizņemties.
* Ātrais tiešais finansējums - saņemiet aizdevumu 24 stundu laikā pēc apstiprināšanas.
* Elastīga procentu likme - pieņemama procentu likme 3%.
* Augstas apstiprināšanas likmes
* Elastīga atmaksa - jūs saņemat iespēju izvēlēties atmaksas datumu - reizi nedēļā, mēnesī vai gadā uz 1-30 gadiem.
* Vienkārša tiešsaistes lietojumprogramma.
* Personalizēta vadība un zināšanas.
* Nav slēptu maksu

Nepazaudējiet iespēju līdzekļu trūkuma dēļ. Sazinieties ar manu uzņēmumu tūlīt, mēs varam jums palīdzēt ar aizdevumu, jo mēs esam palīdzējuši daudzām personām un organizācijām, kuras visā pasaulē ir saskārušās ar finansiālām grūtībām

Lai iegūtu vairāk informācijas par mūsu aizdevuma piedāvājumu, lūdzu, nosūtiet mums savu aizdevuma pieprasījumu, izmantojot:
E-pasts: [email protected]
WhatsApp: +447903159998

Starpnieki / konsultanti / brokeri ir laipni aicināti piesaistīt savus klientus un ir 100% aizsargāti. Pilnīgā pārliecībā mēs strādāsim kopā visu iesaistīto pušu labā.

Skaisle Jatalniece
pirms 3 gadiem
Sabiedriskie mediji turpina dalīt balvas - kg kultūras, kur lielākā daļa skatītāju labākajā gadījumā ir dzirdējuši, ka tāda izstāde, vai tāds koncerts utt. ir bijis - nekāda vai gandrīz nekāda līdzdalība. Bet tā ir kultūra?

Sabiedriskais medijs atrada 30 min dārgākā ētera laika samantas tīnas reklamēšanai , bet nav atraduši pat ne 20 minūtes kultūras raidījumam. Vai vismaz reizi mēnesī parādīt ltv1 - VKKF finansētos kultūras darbus.


Kultūrdeva jau ir kārtējais raidījums, kura uzdevums ir padarīt kultūru ,uz neatgriešanos, par izklaidi. Ja tomēr ieslēdzu un mēģinu skatīties KD - tad tie asie iezviedzieni mani dzen prom - izslēdzu tv un ieslēdzu radio un klausos mūziku - nu tas vēl mums nav atņemts.

Tieši satori.lv sludināja Gētes tēzi, ka literatūras noriets ir nācijas noriets. Nu tad esiet sveicināti saulrietā

Skaisle Jatalniece
pirms 3 gadiem
Autorīt, manuprāt, Andris Akmentiņš varētu uzrakstīt 5x5 reizes izcilāku vai gluži otrādi 5x5 sliktāku un kritizējamāku romānu - tam nav nekādas būtiskas nozīmes. Tāpat kā Jūsu recenzijai nav nozīmes. Jo - gan romāns, gan spriedumi par to paliks šauri šaurā latviešu literārā dīķa maliņā - meldros un duļķēs.
Bibliotēkās nav pieejami pat iepriekšējie par ģeniāliem pasludinātie it kā vēsturiskie romāni, kur nu vēl jaunā sērija. Ja romānam nav lasītāji , tad tādam romānam var būt vien mirkļa vērtība.
Es saprotu, ja katrā lauku bibliotēkā nav jaunākais un jāsaka - pēdējais ,Paula Bankovska darbs. Smalks autors, ne katram saprotams, bet nav jau citi - daudz daudz vienkāršāki , bet mūsu kultūrvēsturei un valodai utt būtiski darbi arī nav bibliotēkās. Ir vēl sliktāk, literatūras klasikas darbi, izdoti padomju okupācijas laikos arī sāk izziet no ieridnas un kas paliek - ?
Tukšītis paliek. Tieši tā.

Kāds man labums no kultūras, kura man nav pieejama? Kāds labums latviešu tautai, kurai tā kultūra, kas tiek radīta arvien retāk un retāk un arvien mazāk un mazāk ir pieejama?

Maksas izrādes, koncertus, filmas utt. tv vai internetā nevaru atļauties - par dārgu, bet grāmatu pirkšana šobrīd
manam budžetam būtu pašnāvība.

Un tad to iedomīgo pārēdušos ķēmu - augstprātīgie paziņojumi par stulbo nezinošo neko neinteresējošo tautu ? Tas ir normāli - apzagt un nevis atstāt guļot nelaimīgi apzagtos, bet vēl spārdīt un lamāt par stulbeņiem, lumpeņiem un sūdiem?

Uzskatu, ka NA vadītā kultūras nozare apzināti ir aizgājusi ceļu - kultūru maksimāli attālināt no sabiedrības, tādējādi palīdzot sabiedrībai attālināties no valsts, radot neuzticību valstij, tās nākotnei, tautas pastāvēšanas iespējai.
Mēs esam tauta bez galvas, bez savas kultūras inteliģences, bez sava kultūras intelektuālā spēka. Tas ir aizgājis kaut kur savā pasaulē kaut kur ceļā no nabas uz kājsstarpi

Tom Neuland
pirms 3 gadiem
Problēma ir tieši pretējā, kultūras ir nevis par maz, bet gan daudz par daudz, pārprodukcija komiskos apmēros. Es, nebaidoties izklausīties aprobežots, vienkārši nespēju saprast, kamdēļ kāds gribētu lasīt kārtējo biogrāfiju par kaut kādu aizmirstu, marginālu, morāli novecojuši latviešu raksnieku; katru gadu, kā šķiet, kādam (vai kādai) atkal ienāk prātā sarakstīt kārtējo biogrāfiju par Aspaziju, Regīnu Ezeru, Ojāru Vācieti untml. tādas grāmatas ir steriem, viscamāk jau simtos. Tā nav kultūras un tradīcīju kopšana, tā ir vienkārši naudas atmazgāšanas shēmiņa. Labāk to enerģiju varētu ieguldīt iztulkojot kaut kādu Pinčonu vai Beketu vai Cilvēku Bez Kvalitātēm vai dajebko. Viens jauns cilvēks, piemēram, pirms dažiem gadiem iztulkoja Selīnu (sarežģīta lieta), bet par to nedzirdēja par purkšķīti. Bet te atkal ''1555 sen novecojuša LV rakstnieka biogrāfija'' . Vismaz Bičevskis uzrakstīja par Hāmani, to, lūk es varu saprast.

Skaisle Jatalniece
pirms 3 gadiem
Cik vecāki lasa grāmatas bērniem, cik skolās ir literārie klubi, pulciņi , kur papildus tiek mācīta literatūra?
Cik lasītāju, skatītāju, klausītāju ir kultūrai šodien?
Lasīju,ka Jāņa Kreicberga fotoizstādi Rīgā 70 -o gadu beigās apmeklējuši ap 130 000 cilvēku.
Nesen biju uz izstādi un tikšanos ar fotgrāfu Fotomuzejā - kauns saukt viņa vārdu un cilvēku skaitu ...
Un tas nekādā gadījumā nav tikai jaunais laikmets un tā iezīmes, jo tepat Igaunijā un pāri jūrai Stokholmā vai citur kultūras pasaulēs joprojām iet simti tūkstoši uz izstādēm

Tas ir kultūrpolitikas, tas ir valsts pastāvēšanas jautājums. Jo dumjāka, sašķeltāka, manipulējamāka sabiedrība, jo vieglāk noturēt šo sociālo nevienlīdzību , šo ērto dzīvošanu uz citu rēķina.

Nu mūs vēl neliek nometnēs un nedrāž kā tos nabaga uigurus Ķīnā, te viss tā latviski vienkāršāk un sirsnīgāk ... ar siltu vārdu un laipnu smaidu nosedz to nēžēlību

Skaisle Jatalniece
pirms 3 gadiem
Jā un nē, par to, ka kultūras ir par daudz. Arī par grāmatām. No vienas puses, protams, ir nekaunīgi žēloties, ka nevaru izlasīt Gailes, Akmentiņa vai Zeibota romānus, ja neesmu izlasījusi visas grāmatas, kas ir pašas grāmatpaluktā. No otras puses- ja reiz Gailes grāmata ir novērtēta, kā lielākais , aktuālākais sasniegums literatūrā , vai nebūtu normāli, ja es uzzinātu - kas tas ir?
Vai tās nenormāli daudzās k/f , kuras līdzfinansē valsts , bet par kurām tikai lasām medijos, jo to noskatīšanās iespējas ir minimālas - tas ir normāli? Vai tā nav kārtējā nežēlīgā trulā tautas apzagšana skaistas, abstraktas nākotnes un neesoša vispārējā labuma vārdā? .

Esmu lepna, cik daudz no pašas mājās esošajām grāmatām esmu izlasījusi. Piemēram, Ingrīdas Sokolovas grāmata par Zentu Mauriņu. Un - tik nenormāli daudz saskares punktu ar šodienu un vielu pārdomām. Par to , kādi esam kā sabiedrība, kā nācija, kā vienas valsts pilsoņi.
Tieši tāpēc nepiekrītu, ka ideja būtu slikta - izzināt savu kultūrvēsturi ar šiem romāniem un pētījumiem.
Jautājums tomēr ir par izpildījumu. Cik intelektuāli un literāri talantīgi ir romānu un pētījumu autori un tad otra jautājuma daļa - kāds ir lasītājs. Kāda jēga kaut ko radīt, ja vairs nebūs , kas lasa - vecākai paaudzei - nepieejamas grāmatas, jaunākai paaudzei - neinteresē. Garlaicīgi.
Lūk, lasīju par Ingeborgu Bahmani - vācu dzejnieci un skaidri un gaiši varu teikt - man tās esejas par viņu palīdz saprast to, kas šodien notiek Vācijā, tos kreisos liberāļus - jeb marksistus - šo visatļautību uz citu rēķina, postpatiesību, neiecietību , šo divkosību, kā komunālajā līmenī, tā valstiskā līmenī - tie skaļie vārdi par cilvēktiesībām un tā ciešā draudzība ar Maskavu un Pekinu, kad cilvēktiesību jautājums tiek apturēts, kamēr noslēgti biznesa līgumi . Tad atkal ar jaunu sparu - skaļi lozungi par cilvēktiesībām, Navaļnija glābšana un kas tik vēl nē.
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!