Aktualitātes
09.11.2021

Rihards Zaļupe nominēts Holivudas vizuālo mediju mūzikas balvai

Komentē
0

Go3 oriģinālseriāla "Nebaidies ne no kā" mūzika, ko komponējis Rihards Zaļupe, nominēta prestižajai Holivudas vizuālo mediju mūzikas balvai (Hollywood Music In Media Awards) kategorijā "Galvenā tēma seriālam svešvalodā" (Main Title Theme — TV Show (Foreign Language)).

2009. gadā dibinātā Holivudas vizuālo mediju mūzikas balva godina labākos filmu, seriālu, videospēļu, reklāmu un citu vizuālo mediju žanru mūziku vairāk nekā 30 kategorijās. Šī gada balvu pasniegšanas ceremonija norisināsies 17. novembrī.

Starp kategorijas "Galvenā tēma seriālam svešvalodā" finālistiem ierindojas arī seriāls "Kalmāra spēle" ("Squid Game"), kas kļuvis par visu laiku skatītāko seriālu "Netflix vēsturē". Citās kategorijās nominēti tādi kases grāvēji kā "Kāpa", "Nav laiks mirt", "Melnā atraitne" un citi.

"Patiesībā vēl joprojām grūti noticēt, ka esmu nominēts. Ik pa laikam ieskatos apbalvojuma mājaslapā, vai nekas nav mainījies. Ir patiess prieks pārstāvēt Latviju un redzēt savu vārdu kopā ar maniem filmu mūzikas elkiem un mūzikas superzvaigznēm, piemēram, Hansu Zimmeru (Hans Zimmer), Hariju Gregsonu-Viljamsu (Harry Gregson-Williams), Bejonsi (Beyonce), Jay-Z, Billiju Ailišu (Billie Eilish) un citiem. Tāpat arī būt vienā kategorijā ar "Squid Game" pats par sevi jau ir pagodinājums. Vēlos pateikt lielu paldies visām seriāla veidošanā iesaistītajām personām un producentiem, it īpaši režisoram Andrejam Ēķim un aktieriem. Vislielākā pateicība Dievam, manai ģimenei un draugiem par lielo atbalstu!" komentē mūzikas autors, komponists Rihards Zaļupe.

Andreja Ēķa režisētais "Go3" oriģinālseriāls "Nebaidies ne no kā" ielūkojas narkobiznesa aizkulisēs. Tas balstīts uz narkokurjera Rolanda Priverta tāda paša nosaukuma grāmatas motīviem, atspoguļojot viņa dzīvi no agras jaunības līdz mūsdienām un ļaujot skatītājam sekot līdzi galvenā varoņa motīviem dzīvot ārpus ierastās sistēmas.

Seriāls pieejams televīzijā Go3, kā arī tapšanas stadijā ir arī otrā sezona, kas pie skatītājiem nonāks 2022. gada pavasara sezonā.

Ar pilno nomināciju sarakstu var iepazīties Holivudas vizuālo mediju mūzikas balvas mājaslapā.

Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!