Aktualitātes
09.09.2016

Rīgas Starptautiskais kinofestivāls aicina bērnus pietikties "Riga IFF" bērnu žūrijā

Komentē
0

Rīgas Starptautiskais kinofestivāls aicina bērnus vecumā no 7 līdz 12 gadiem pietikties "Riga IFF" bērnu žūrijā, kas vērtēs festivāla programmas "Kids Weeekend" filmas.

Filmu un pasākumu programma "Kids Weekend" norisināsies festivāla pirmajā nedēļas nogalē – 15. un 16. oktobrī. Šajās dienās kinoteātrī "Splendid Palace" būs skatāmas pašas interesantākās jaunākās bērnu animācijas un spēlfilmas. Žūrijas pienākumos būs apmeklēt programmas "Kids Weekend" filmu seansus, piedalīties bērnu žūrijas apspriedēs, kopā ar pārējiem žūrijas dalībniekiem izvēlēties labāko filmu bērniem un pasniegt tās veidotājiem balvu.

"Riga IFF" bērnu žūrijas dalībnieki varēs iegūt festivāla akreditācijas karti, kopā ar vienu no vecākiem skatīties "Kids Weekend" programmas filmas no īpaši žūrijai paredzētajām vietām un piedalīties festivāla noslēguma ceremonijā.

Lai pieteiktos žūrijā, pretendentiem jānofilmējas līdz divām minūtēm garā video vai jāuzraksta recenzija, kurā jāizklāsta viedoklis par sev tuvu filmu vai kādu no latviešu kinodarbiem, kas noskatāms portālā filmas.lv.

Video vai rakstiskais pieteikums līdz 30. septembrim jānosūta Riga IFF kuratorei Kristīnei Simsonei uz e-pasta adresi [email protected]. Video vēlams izmantot kādu no video augušupielādes pakalpojumiem ("YouTube", "Instagram", "Vimeo" vai "Facebook"), e-pastā iekļaujot saiti uz video, bet recenzijas iekļaujamas arī pašā vēstulē. Žūrijas dalībnieki tiks izraudzīti konkursa kārtā.

Šogad Rīgas Starptautiskais kinofestivāls norisināsies no 13. līdz 23. oktobrim, astoņās programmās izrādot Latvijas, Eiropas un pasaules aktuālāko, nozīmīgāko kino. Paralēli filmu skatēm notiks dažādi izglītojoši un saviesīgi pasākumi, vietējo un ārzemju kinoprofesionāļu tikšanās un semināri. Festivāla ietvaros tiek rīkoti vairāki starptautiska un Baltijas mēroga filmu konkursi, to centrā – starptautiskais pilnmetrāžas filmu konkurss.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!