Aktualitātes
23.12.2020

"Rīgas Laiks" sāk akciju žurnāla atbalstam

Komentē
0

"Rīgas Laiks" izziņojis akciju žurnāla atbalstam 2021. gadā. Tās ietvaros žurnāla lasītāji aicināti iesūtīt video, pastāstot, kā "Rīgas Laiks" viņiem palīdzējis, savukārt abonējot žurnālu nākamajam gadam, akcijas laikā iespējams tikt pie "Rīgas Laika" kules.

"Kā vienmēr arī šajā gadā žurnāls "Rīgas Laiks" dāsni dalījies nepraktiskos padomos, kā izdzīvot šajā pasaulē. Un šobrīd ir īstais laiks palīdzēt izdzīvot žurnālam," teikts aicinājumā atbalstīt žurnālu.

Šogad, abonējot žurnālu sev, kādam draugam vai arī ienaidniekam, iespējams tam pievienot klāt arī praktisku auduma somu (kuli) ar nepraktiskiem citātiem gan latviešu, gan krievu un angļu valodās. Bet abonējot žurnālu par lielāku summu, atlikums ir ziedojums žurnāla nākotnei.

Abonēšanas kampaņas ietvaros "Rīgas Laiks" acina sabiedrībā pazīstamus un arī pavisam nepazīstamus žurnāla lasītājus un nelasītājus iesūtīt savu video stāstu par to, kā "Rīgas Laiks" viņiem dzīvē palīdzējis. Video jāfilmē vertikālā formātā un melnbalts un jāsūta uz [email protected]. Video stāstiem iespējams sekot līdzi žurnāla sociālajos tīklos – facebook, instagram un twitter.

Savus stāstus jau iesūtījuši vairāki uzticīgi žurnāla lasītāji. Aktrisei Baibai Brokai "Rīgas Laiks" ir kā mierinājums un cerība, ka cīņa par intelektuālo attīstību vēl nav zaudēta. Horeogrāfs Klāvs Liepiņš lasa "Rīgas Laiku", kad ir "sūdos līdz ausīm". Publiciste Lolita Tomsone uzskata, žurnāls ir kā dzīvotne lasošajam micēlijam. Rakstniekam Svens Kuzminam "Rīgas Laiks" palīdzējis atrast savas saknes gan burtiskā, gan pārnestā nozīmē. Režisorei Adrianai Rozei tas ir kā ierocis pret muļķību un par iedomību. Rakstniekam Tomam Treibergam "Rīgas Laiks" ir iemācījis apzināties atbildību pret valodu un saskatīt komisko traģiskajā. Rakstniekam Rvīnam Vardem tas ir licis saprast, ka tradīcija ir gan svētība, gan lamuvārds. Radošajai direktorei Unai Rozenbaumai "Rīgas Laiks" palīdz izvairīties no stulbiem vīriešiem.

Trim asprātīgākajiem video autoriem "Rīgas Laika" žūrija piešķirs nepraktiskas balvas, bez kurām dzīve būtu grūti panesama.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!