Publicitātes attēls.
 
Aktualitātes
22.06.2021

"Rīgas Laiks" aicina uz šaha spēli ar dzīviem dalībniekiem un īstiem zirgiem

Komentē
0

Žurnāla "Rīgas Laiks" atbalstam Rundāles pils Franču dārzā notiks šaha spēle "Rakstītāji pret lasītājiem", kurā uz laukuma kāps dzīvi dalībnieki un īsti zirgi.

Spēlē, kas notiks 12. jūlijā plkst. 20.00, ar žurnāla izdevējiem un autoriem satiksies sabiedrībā atpazīstami lasītāji, uz grandioza spēles laukuma izspēlējot vēsturiskas šaha atklātnes. Ienākumi no biļešu pārdošanas tiks novirzīti žurnāla atbalstam.

Spēli komentēs komiķis Jānis Skutelis un šaha turnīru rīkotājs Andris Tihomirovs. Dalībnieku vidū būs aktrises Baiba Broka, Guna Zariņa, Regīna Razuma, mūziķis Laimis Rācenājs un draugi, kā arī citi lasītāji. Vakara gaitā tiks izspēlētas spožākas šaha atklātnes: Napoleons Bonaparts vs Madam de Remizā (1804), Bandinieka pārvēršanās par dāmu, Ļeņins vs Hitlers (1909) un citas. Skatītājus priecēs arī Latvijas Nacionālais simfoniskais orķestris, atspirdzinoši dzērieni un etīdes ar šaha elementiem starp partijām. "Pārsteigumu, kaisles un negaidītu pavērsienu netrūks," sola pasākuma rīkotāji.

Pasākuma laikā tiks ievēroti visi valstī noteiktie norādījumi, lai izvairītos no Covid-19 izplatības. Dzīvā šaha spēli varēs apmeklēt ikviens interesents – gan "Rīgas Laika" lasītāji, gan nelasītāji – ar Covid-19 sertifikātu par vakcināciju vai vīrusa pārslimošanu. Pasākuma rīkotāji spēles apmeklējumam aicina izvēlēties melnu vai baltu apģērbu.

Biļetes uz pasākumu var iegādāties Bezrindas.lv. Pārējie pasākuma dalībnieki un citi jaunumi līdz spēles norisei tiks izziņoti "Rīgas Laika" feisbuka lapā

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!