Foto: Ģirts Raģelis
 
Aktualitātes
10.06.2020

"Rīgas Laika" sarunas "Nāves ēnā" turpmāk notiks reizi mēnesī

Komentē
0

Atsaucoties klausītāju interesei, turpmāk žurnāla "Rīgas Laiks" sarunas "Nāves ēnā" notiks reizi mēnesī klātienē, un sarunu ieraksti būs pieejami arī internetā, informē žurnāla veidotāji.

Pandēmijas laikā, kad draugu sarunu nozīme strauji pieauga, "Rīgas Laika" izdevēji Arnis Rītups un Uldis Tīrons uzsāka sarunu virkni, kam izdomāja nosaukumu "Nāves ēnā". Ik saruna bija veltīta kādai tēmai, kuru sarunbiedri izvēlējās paši.

Kā norāda žurnāla veidotāji, "lai gan "Rīgas Laiks" vispār sastāv gandrīz tikai no sarunām un intervētāji bieži vien ir tieši Rītups un Tīrons, jaunais sarunu cikls atklāj, "kas lācītim vēderā": tajā sarunbiedri ir paši intervētāji, kuri parasti savas domas noklusē."

Iepriekš notikušas sarunas par tēmām "Nāve un bailes", "Erots", "Cilvēks", "Pazīt sevi (šo sarunu ierakstus var noskatīties "Rīgas Laika" "YouTube" kontā).

Nākamā Arņa Rītupa un Ulda Tīrona saruna par tēmu "Dvēsele un psihe" notiks 18. jūnijā K.K. fon Stricka villā plkst. 19.00. Sīkāka informācija par šo un turpmākajiem pasākumiem un iespēju tajos piedalīties tiks publicēta "Rīgas Laika" "Facebook" lapā.

Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!