Foto: Anna Dzērve.
 
Aktualitātes
10.02.2022

Rīgas Fotomēnesis šogad būs veltīts dekadencei

Komentē
0

2022. gada Rīgas Fotomēneša tēma būs "dekadence", bet festivāla kuratore – māksliniece Elīna Semane, informē rīkotāji.

Festivāls sāksies 26. maijā, un tā programmas kodolu veidos starptautiska izstāde neatkarīgajās Rīgas galerijās: "Tu jau zini kur", "M/Galerijā", "Smiļkā", "Masa", "DOM galerijā", "Rīgas Augstākajā galerijā" u.c., kā arī īpaša mūzikas programma.

2022. gada Rīgas Fotomēneša kuratore ir māksliniece Elīna Semane, bet starp festivāla dalībniekiem būs tādi mākslinieki kā Anna Dzērve, Ieva Stalšene, Alexei Gordin u.c. Plašāka informācija sekos aprīlī.

Rīgas Fotomēnesis ir starptautisks fotogrāfijas festivāls, kas notiek kopš 2014. gada. Fotomēneša redzeslokā pamatā ir māksla un fotogrāfija no Ziemeļeiropas un Austrumeiropas, un tā mērķis ir veicināt sabiedrības saskarsmi ar vizuālo un foto mākslu, kā arī sekmēt vietējo fotogrāfu un mākslinieku jaunradi. Rīgas Fotomēnesi organizē biedrība "Rīgas fotomēnesis" sadarbībā ar citiem partneriem.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!