Aktualitātes
26.04.2019

Rīgas Domā atsāksies aizraujošas ekspedīcijas skolēniem – "Stunda Domā"

Komentē
0

Ņemot vērā pozitīvās atsauksmes un lielo interesi, biedrība "Ascendum" projekta "Mans Doms" ietvaros atsāk "Stundas Domā", kuru laikā sākumskolu klašu skolēniem būs iespēja piedzīvot unikālu un aizraujošu ekspedīciju pa senāko Baltijas katedrāli – Rīgas Domu.

Sākot ar maiju, tiks organizētas regulāras ekspedīcijas senajā katedrālē, kurā skolēniem atraktīvā veidā būs iespēja uzzināt svarīgākos faktus par katedrāli, kā arī kopā ar klasesbiedriem apliecināt savas zināšanas erudīcijas turnīrā.

"Stundas Domā" vadīs atraktīvi gidi, kuru gādībā skolēni atklās sirmās Rīgas Doma katedrāles noslēpumus, paši savām acīm ieraudzīs slepeno Doma dārzu, iepazīsies ar Rīgas dibinātāju bīskapu Albertu, sajutīs Doma ērģeļu varenību un piedalīsies citos neaizmirstamos piedzīvojumos. Tāpat skolēniem būs iespēja tuvāk apskatīt krāšņās Doma vitrāžas, tajā skaitā arī vitrāžu "Ar degsmi par brīvu Latviju", kas atrodas Marijas kapelā un pagājušā gada janvārī tika atklāta par godu Barikāžu notikumiem.

Ekspedīcijas notiks trešdienās no plkst. 14.00 līdz 15.30 un tiks organizētas līdz pat 2019. gada beigām pavasara un rudens semestros. Organizētāji aicina rezervēt ekskursijas datumu laicīgi, rakstot uz [email protected]. Dalības maksa 5 eiro.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!