Publicitātes attēls
 
Aktualitātes
01.07.2021

Rīgas apkaimēs vasarā notiks plaša kultūras programma

Komentē
0

Ziepniekkalnā un Pļavniekos šodien sāk darboties mobilās kultūrtelpas "Strops", jauni kultūras punkti izveidoti arī Bolderājā, Čiekurklanā un Lucavsalā.

No 1. jūlija darbību atsāk mobilās kultūras telpas "Strops" Ēbelmuižas parkā Ziepniekkalnā un Bērzu birzs teritorijā Pļavniekos. Līdztekus "Stropu" aktivitātēm jauni kultūrpunkti ir izveidoti Bolderājā un Čiekurkalnā pie Rīgas Centrālās bibliotēkas filiālēm, kā arī Lucavsalā pie RCB Pludmales lasītavas. Kultūrprogrammu kopīgiem spēkiem veido Rīgas pašvaldība, RCB filiāles un apkaimju biedrības.

Pasākumi kultūrtelpā "Strops" Pļavniekos notiks trešdienās, bet Ziepniekkalna kultūrtelpā "Strops" aktivitātes notiks ceturtdienās. Pirmais no ieplānotajiem pasākumiem Pļavniekos ir Elzas Rozentāles koncerts 7. jūlijā plkst. 19:00, bet Ziepniekkalnā – pūšamo instrumentu kvinteta "Acumirklis" koncerts 1. jūlijā plkst. 19:00. Ar pilnu notikumu sarakstu var iepazīties feisbukā.

Kultūrpunktos Bolderājā un Lucavsalā pasākumi notiks trešdienās, pilnu notikumu sarakstu var meklēt Kultūras un atpūtas centra "Imanta" mājaslapā un Rīgas Kultūras un tautas mākslas centra "Mazā ģilde" mājaslapā.

Savukārt kultūrpunktā Čiekurkalnā vasaras norises notiks ceturtdienās, un tās veido VEF Kultūras pils.

Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!