Publicitātes attēls.
 
Aktualitātes
24.05.2023

Rīgā uzstāsies leģendārā eksperimentālā roka grupa "Swans"

Komentē
11

Rudenī Latvijā viesosies leģendārā amerikāņu eksperimentālā roka grupa "Swans". 27. oktobra koncertā Mežaparka Lielās estrādes Kokaru zālē apvienību iesildīs grupas ilggadējais ģitārists Normens Vestbergs. 

2023. gada 23. jūnijā "Swans" izdos savu sešpadsmito studijas albumu "The Beggar", ar kuru klausītājiem piedāvāts iepazīties koncertos Apvienotajā Karalistē, Eiropā un Ziemeļamerikā. Turnejas datumu saraksts papildināts ar jauniem koncertiem gada otrajā pusē, tajā skaitā Latvijā.

"Swans" līderis Maikls Džirā par jauno albumu saka: "Pēc "Swans" albuma "leaving meaning" turnejas atcelšanas pandēmijas dēļ, bezgalīgas gaidīšanas, gaidīšanas, gaidīšanas un dīvainās dezorientācijas, kas radās šīs pēkšņās un bezgalīgās izolācijas dēļ, es nolēmu – ir pienācis laiks rakstīt dziesmas jaunam "Swans" albumam un aizmirst par visu pārējo. Tās nāca samērā viegli, bet vienmēr kopā ar aizdomām, ka šīs varētu būt manas pēdējās. Kad beidzot varēju ceļot, devos uz Berlīni ierakstīt šo materiālu ar draugiem. Sajūta bija līdzīga mirklim filmā "Oza zemes burvis", kurā lente mainās no melnbaltas uz krāsainu. Tagad es jūtos ļoti optimistiski. Mana mīļākā krāsa ir rozā. Es ceru, ka jums patiks albums."

Normans Vestbergs bijis ilggadējs "Swans" dalībnieks, kurš bijis kopā ar grupu gan tās debijā, gan atdzīvošanās posmā 2010. gadā. Šoreiz, "The Beggar" turnejā, Vestbergs pavadīs grupu kā iesildošais mākslinieks. 

"Swans" koncerts Mežaparka Lielās estrādes Kokaru zālē būs alternatīvās mūzikas cikla "Ceļabiedri" 2023. gada sezonas pēdējais pasākums sadarbībā ar alternatīvās kultūras kustību ''Vārnu Laiks''. Biļetes nonāk pārdošanā trešdien, 24. maijā, plkst. 12.00 interneta kasē

Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
11

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!