Mūzika
05.02.2020

Rīgā uzstāsies grupa "Foals"

Komentē
0

3. septembrī Rīgā, koncertzālē "Palladium", Eiropas turnejas ietvaros uzstāsies grupa "Foals".

Grupa, kuras līderis ir vokālists Janis Filipakiss, pastāv jau vairāk nekā piecpadsmit gadus, un šajā laikā izdoti pieci albumi. Vairāki vadošie mūzikas mediji, tostarp "NME" un "Q" ir atzinuši "Foals" par labāko šobrīd koncertējošo grupu pasaulē.

Uzstāšanās Rīgā ir daļa no grupas jaunākā albuma "Everything Not Saved Will Be Lost" turnejas. Pērn izdotais albums sadalīts divās daļās, no kurām pirmo žurnāls "Q" nosaucis par gada labāko albumu, savukārt otrā daļa nokļuvusi Apvienotās Karalistes albumu topa augšgalā. Šis albums tika nominēts arī "Mercury" balvai, bet Liebritānijas "Brit Awards" šogad ir atkārtoti izvirzījuši "Foals" mūzikas gada balvai nominācijā "Labākā britu grupa".

Koncerta biļetes jau nonākušas pārdošanā.

Koncertu Rīgā rīko mūzikas aģentūra "8 Days A Week" no Lietuvas, kas līdz šim kaimiņvalstī rīkojusi "Franz Ferdinand", Fever Ray, Konana Mokasīna, "The Cinematic Orchestra", "BadBadNotGood", "Chromatics", "Unknown Mortal Orchestra" un citu grupu koncertus. Šogad aģentūra Lietuvā organizē "Bon Iver", Maikla Kivanukas, "Caribou", "Of Monsters and Men" un citus koncertus.

Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!