Aktualitātes
11.08.2022

Reperis indigo jeb Igors Šelegovskis izdod debijas albumu

Komentē
0

Jaunais hiphopa mākslinieks indigo jeb aktieris Igors Šelegovskis izdevis debijas albumu "Maldīgs iespaids".

"Albums ir par līdzsvara meklējumiem, par cilvēka duālo dabu. Dziesmā "Dīvaina brīvības forma" apskatu laiku, kurā pieņēmu tikai savu ēnas pusi un domāju, ka tas sniegs absolūto brīvību, ko nevarēju atrast. Arī ēnas pusē nav līdzsvara, jo līdzsvars neatrodas kādā pusē, bet gan kaut kur pa vidu," par jauno albumu stāsta indigo.

Aktieris Igors Šelegovskis, ko skatītāji pazīst no izrādēm Nacionālajā teātrī, filmas "Homo Novus" un citām lomām, raksta dziesmas jau kopš pusaudžu gadu vecuma, taču līdz šim ar tām dalījies vien ierobežotam klausītāju lokam. Šobrīd albums pieejams ikviena klausītāja vērtējumam populārākajos mūzikas straumēšanas servisos.

Albuma radīšana un ieraksts aizsākās Rīgā, Aivara Šaicāna guļamistabā, kur mākslinieki kopīgi izveidoja albuma muzikālo noformējumu, bet darbs tika pabeigts "Lonexone" studijā. Vairākās albuma dziesmās dzirdama arī Amandas Grīnbergas balss, kura ne tikai piedalījusies ierakstā kā vokāliste, bet arī albuma koncepcijas un muzikālā noformējuma izstrādē.

Vasaras noslēgumā gaidāms arī debijas albuma atklāšanas koncerts.

Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!