Rolands Ozoliņš
pirms 6 gadiem
Vai šprotu vai gotiņu nepirkšana kaut mazākā mērā palīdzēs šo mazapmaksāto darbu veicējiem?

Rolands Puhovs
pirms 6 gadiem
Paldies par rakstu! Man ir tikai viens jautājums - cik uzņēmumu vadībā ir jābūt pieredzei, lai kļūtu par organizāciju psihologu? Ar cieņu, Rolands Puhovs

AndrisR
pirms 6 gadiem
Akcenti pareizi, tomēr, vai pēdējā rindkopa nav mazliet pārspīlēta? Būtu interesanti redzēt, kā izskatās kopējais pīrāgs par šprotu bundžu lielveikalā. Pēc paša pētījuma šķiet, ka ar minimālu cenas pieaugumu būtu iespējams nodrošināt 2x algu, par cienījamiem apstākļiem nemaz nerunājot.
Diemžēl dažādu iemeslu (zema kopējā bāze, neadekvāta izglītība, greizas vērtības, u.c. ) dēļ mūsu valstī aizvien konkurence nesaliek visu pa plauktiem.

Māra Laizāne
pirms 6 gadiem
Eee... ļoti samulsināja pēkšņā reliģijas piesaukšana rakstā ar ko tiek pamatota cilvēku zemā motivācija. Lūk, būtu pareizā baznīca, tad gan viss būtu. :D

Izbanotais
pirms 6 gadiem
"vēlme iegādāties bezgaumīgo "Porsche Cayenne" par uzņēmēju neliecina neko labu"
Vērtīga doma. Man personīgi džipi vispār ir vienaldzīgi, bet nekad nav prātā ienācis piešūt bezgaumību citiem, kam tie patīk. Andris Biedriņš Štatos Kajennu nopirka 18 gadu vecumā, un iekārtoja tajā četrus televizorus - katram pasažierim savu. Stulbi? Normāli! Puika nopelnījis miljonu un par mazu daļiņu no tā īsteno savu sapni - atbilstoši bērnišķīgā veidā. Kādam nepatīk? Nekādu problēmu: nopelni miljonu un iztērē gudrāk!
Mūžam neaizmirsīšu tādu gadījumu. 1998. gads. Sēdējām ar zaļajiem plukatām, protams, Imkas - savējā faniem, pie Saeimas. Te piepeši piebrauc kaut kāds sūda džipiņš - Honda CRV laikam, nekas smalks, tomēr jauns. Un iekšā - Saeimas deputāts Imants Kalniņš! Un jūtu - mana kompānija ir nepatīkami pārsteigta. Kakogo hera šis cilvēks, viens no visu laiku dižākajiem latvju mūzikas ģēnijiem, var atļauties nopirkt prasu jaunu mašīnu?! Kāpēc viņš piedirstām biksēm nesēž nātrēs blakus mums, viņa cienītājiem?!
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!