jurniece
pirms 4 gadiem
Mani pārsteidz cits moments. Pie mums tik veikli neitralizē krievu māksliniekus, kas it kā Latvijai ir kaitnieciski, bet tirgotājus ielaiž. Kāds taču šo firmu ielaida Latvijā, deva tirdzniecības atļauju, skaidri zinot tās preču klāstu. Kāpēc šai firmai tika dota atļauja tirdzniecībai Latvijas teritorijā? Par to neviens neraksta/nerunā. Liekulība. Un grāmatas par Putinu ir pieejamas latviešu grāmatnīcās.

WhiteRabbit
pirms 4 gadiem
Nevaru īsti piekrist tēzei, ka par grāmatnīcu saturu nav cepiena, un kā vēl ir. Cita lieta, ka varbūt tieši medijiem tas nav interesējis, nav tik ļoti izcelts - bet taisni tā paša iemesla dēļ: no saviem augstumiem izspriežot, vai grāmatu tēma interesēs auditorijas lielāko daļu.

Armands Brants
pirms 4 gadiem
Es domāju, ka vienīgā atšķirība ir šāda. Latvietis parastais, patriotiskais krievu grāmatnīcās neiet. Tātad, viņam nav ne jausmas, kas tur tiek tirgots. Atšķirībā no Alfas apģērbu veikala, kurā kājas pašas ienes. Plus, grāmatas mūsdienās aktīvi lasa cik %? Toties tēkreklus nēsā visi. Tātad, atkal attiecināms uz sevi. Ziemeļīrijā jau arī, pa lielam, cilvēkiem bija pajāt, konkrēti cilvēki ir katoļi, protestanti, republikāņi, vai unionisti. Bet, ja viņi ielien “manā teritorijā” ar savu demonstrāciju, tas ir nejauki un nepiedienīgi, tad vajag viņam sadedzināt mašīnu.

jurniece
pirms 4 gadiem
Jūs būsiet pārsteigti, bet rakstā pieminētās grāmatas sastopamas pavisam ne krievu grāmatnīcās. Valters un Rapa.
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!