Aktualitātes
08.11.2017

Publiskots filmas "Nameja gredzens" pirmais treileris

Komentē
1

Gaidot Latvijas filmas "Nameja gredzens" pirmizrādi 2018. gada janvārī, "Satori" un LMT Viedtelevīzija piedāvā noskatīties filmas pirmo treileri.

"Nameja gredzens" stāsta par 13. gadsimta leģendu, kur pēc Zemgales valdnieka Viestura nāves par karali kļūst jaunais Namejs. Viņa uzdevums ir nosargāt savu zemi un tautu pret krustnešu tīkojumiem. Filmas "Nameja gredzens" režisors ir Aigars Grauba, producents – Andrejs Ēķis, scenārija autori – Aigars Grauba un Makss Kinnings no Lielbritānijas.

Nameja lomu filmā atveido zviedru aktieris Edvīns Endre, kurš Latvijas skatītājiem pazīstams no seriāla "Vikingi". Galvenajās lomās varēs redzēt arī lietuviešu aktrisi Aisti Dirziuti un Džeimsu Blūru no Lielbritānijas. Tāpat arī filmā spēlē latviešu aktieri Andris Keišs, Artūrs Skrastiņš, Dainis Grūbe, Lauris Dzelzītis, Ivo Martinsons, Elīna Vāne un citi.

Vairāk par filmas tapšanu iespējams uzzināt videosērijā "Nameja gredzena aizkadrā". Tajā skatāmi kadri no "Nameja gredzens" filmēšanas laukuma – kā aktieri iejutās lomās un senajā gadsimtā, kā cīnījās, kā ģērbās un rotājās. Kā strādāja filmas režisors Aigars Grauba, operatori un kaskadieri, kādas emocijas un atmosfēra valdīja filmēšanas laukumā.

Videosērija "Nameja gredzena aizkadrā" skatāma LMT Viedtelevīzijā, lietotnē LMT Straume un internetā. Skatītāji aicināti iesaistīties tvitera sarunā, lietojot tēmturi #NamejaGredzens.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
1

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!