Aktualitātes
12.02.2020

Publicēts Vesa Andersona jaunās filmas treileris

Komentē
0

"Viesnīcas "Diženā Budapešta"" režisora Vesa Andersona jaunāko filmu "The French Dispatch" iedvesmojis tradīcijām bagātais amerikāņu žurnāls "The New Yorker".

Filmas darbība notiek izdomātā 20. gadsimta franču pilsētā un iedzīvina tajā bāzētā žurnāla "The French Dispatch" redakcijas ikdienu un žurnālistu veidotos stāstus. Filmā spēlēs tādi aktieri kā Bils Murejs, Tilda Svintone, Ouens Vilsons, Adriens Brodijs, Timotijs Šalamē, Elizabete Mosa, Benisio del Toro un citi. Pats Vess Andersons ir "The New Yorker" fans no pusaudža gadiem, un viņa īpašumā ir plaša žurnāla numuru kolekcija, sākot no pagājušā gadsimta 40. gadiem.

Šī ir Vesa Andersona atgriešanās spēlfilmas žanrā – viņa iepriekšējais veikums "Suņu sala" bija veidots animācijas tehnikā. Savukārt 2014. gadā iznākusī spēlfilma "Viesnīca "Diženā Budapešta"" tiek uzskatīta par vienu no Andersona labākajiem darbiem un saņēma deviņas "Oskara" nominācijas.

Plānots, ka filma pirmizrādi piedzīvos šīgada Kannu kinofestivālā, kur 2012. gadā pirmo reizi rādīta cita Andersona filma "Mēness lēkta karaļvalsts".

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!