Aktualitātes
23.09.2021

"Prāta Spa" par 90. gadu bohēmu sarunāsies Solvita Krese, Andris Breže un Kaspars Vanags

Komentē
0

Interneta žurnāls "Satori" un restorāns "Neiburgs" kopā ar mākslinieci Katrīnu Neiburgu 26. septembrī aicina uz piekto "Prāta spa", kas veltīts laikmetīgās mākslas festivālam "Survival Kit".

Šogad "Survival Kit" festivāls veltīts sabiedrības novecošanas un izdzīvošanas tematikai; tas notiek deviņās dažādās lokācijās – literātu un mākslinieku memoriālajos muzejos, taču viens no festivāla darbiem – igauņu mākslinieces Mias Rādikas darbs "Menopauzes klubs" apskatāms "Neiburga" viesnīcā.

Ēka, kurā atrodas "Neiburgs", arī savā ziņā ir uzskatāma par memoriālu punktu – pirms viesnīcas iekārtošanas tajā bija iekārtoti dzīvokļi, un vienā no tiem dzīvoja Latvijas Laikmetīgās mākslas centra vadītāja, kuratore Solvita Krese, pulcējot sev apkārt deviņdesmito gadu beigu bohēmu.

Par to, kas un kādā veidā šajā vietā tika izdzīvots tolaik, "Prāta spa" Solvita sarunāsies ar mākslinieku Andri Breži un kuratoru Kasparu Vanagu. Līdzās sarunai "Neiburgā" tiks atklāta Brežes jaunāko darbu ekspozīcija.

Pasākuma sākums plkst. 16:00, restorānā tiks piedāvāta deviņdesmitajiem gadiem atbilstoša ēdienkarte. Ieeja "Prāta spa" bez maksas, uzrādot Covid-19 vakcinācijas sertifikātu.

 

 

 

Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!