Andrejs Upitis
pirms 3 gadiem
Kāpēc Satori šodien nav uzrakstījuši neko par mūsu Leģionāru piemiņas dienu?

Skaisle Jatalniece
pirms 3 gadiem
Nepatīk par gejiem un lezbietēm? Ir varianti - vārti uz jauno brīnišķi skaisto pasauli - Tīna un eirovīzijas augstienes
Nu ja arī tas par garlaicīgu, tad katru dienu var mesties Mīlas viesuļos. Tā kā nevajag nīdēt kā jau austrumeiropiešiem pierasts - ja uzreoz kastrē - nepatīk, ja pa bišķim lēnām - atkal nepatīk. Ko tad jūs gribiet galu galā

Skaisle Jatalniece
pirms 3 gadiem
jā un otrā programmā bija par lezbietēm - tām arī grūti - mums tas noteikti arī jāzin - sūds un pieci par mūsu vēsturi

Skaisle Jatalniece
pirms 3 gadiem
tā vietā bija par Krievijas režisoru geju - kas Latvijai svarīgāks - gejs vai leģiornāri ?!!!

Kas veido programams sabiedriskajos medijos - satoriste ruduša vai Andrejs Upītis ?!!!

Tom Neuland
pirms 3 gadiem
''austrumeiropeisko provincialitāti''
nez, pēc paša pieredzes varu teikt, ka vidējais itālis, vācieties, francūzis, nemaz nerunājot par angļiem, par pasauli ārpus savas konkrētās valsts teritorijas, zin un saprot daudz mazāk kā latvietis vidējais. daudz provinciālāki un primitīvāki cilvēki kā austurmeiropieši.

Raitis Iljenkovs
pirms 3 gadiem
Tu laikam neesi lasījis kreisi liberālās ideoloģijas memo - "provinciālas" ir tādas valstis, kurās nav legālas homoseksuāļu laulības, uz ielas reizi gadā nedejo lateksā tērpti homoseksuāļi, kā arī vismaz 20% no populācijas nesastāda afrikāņi un arābi - nekam citam nav nozīmes. Autores domubiedri aktīvistu korpusos un institūcijās cenšas iznīcināt šādas sabiedrības, veicinot imigrantu pieplūdumu un aģitējot par dažādu LGBT deviāciju juridisku atzīšanu un normalizāciju sabiedrības apziņā. Viss normālais, skaistais un līdzsvarotais viņos rada riebumu - viņiem vajag miskasti un tirgus placi, kur berzēties vienam gar otru, bāzt pirkstus vienam otra "mentālajās problēmās" un ar izmisīgiem hēdoniskiem stimuliem vilkt savas skumjās dzīves uz priekšu.

Skaisle Jatalniece
pirms 3 gadiem
Vakardien klausījos mūsu vēsturnieku no NA Jansonu - nu tā sanervozējos , ka varētu lauku no dusmām uzrakt.

Tāda maucība - nenormālākā - nekaunība. Proti - lūk, Krievija - maita tāda, tērējot milzu naudas summas savas vēstures izpētei un attiecīgi šo pētījumu publicēšanai un popularizēšanai.
Neiedomājama nekaunība vai ne. Jo pie mums Latvijā tikko ir likvidēts Vestures institūta apgāds , nerunājot par to, ka valsts un kultūras vēstures izpētei tiek piešķirti santīmi. Visa nauda aiziet korupcijā un nenormālakajā izšķērdībā . Nu kā lai neapskauž Krievijas vēsturniekus, kuri saņem finansējumu un ir gan pilsn jūtjūbis, gan pilni grāmatplaukti.

Esam nožēlojama mirstoša nācija, kurai uz pleciem ir sasēdušies maitas ērgļi politiķi un plēš ko var.
Punkts, āmen

Skaisle Jatalniece
pirms 3 gadiem
Nepiekrītu gan. Austrumeiropa ir provinciāla savā absolūtajā pašapziņas un pašvērtības neesamībā. Alkatīgi nīdekļi un ņaudētāji. Ņemsim par piemēru mums vislabāk zināmo situāciju Latvijā. Ko vēsta piena mātes autore Ikstena - ko laiž pa psauli kā mūsu literāro superproduktu - viena lieta, ka ģimene nespēj pieskatīt mentāli slimu cilvēku, cita lieta, ka arī par to vainīgi padomju okupanti. Tiešām?!!!
Kādi bija visi !!! tā sauktie vēsturiskie romāni - visi sludināja vienu ideju - mēs esam upuri, mēs esam vainīgie, mēs esam nespējnieki. Latvijas ES prezidentūras laikā uz Berlīni vedām nevis ģeniālo Hermaņa -Daudziņa Vectēvu, bet neveiksmīgo langas un maskata operu Valentīna.

Tai pašā ES prezidentūras gadā Latvija par vienu no valsts dāvanām izvēlējās bērzu šņabi , Ķīnā un Lietuvā ražotus niekus, kamēr lietuvieši izdeva angļu valodā savas valsts vēstures grāmatu .

Mums pagāja simtgade - pie savas valsts vēstures grāmatas netikām ne latviešu, ne angļu valodā. Un tad kas vainīgi - briti vācieši, zviedri , francūži vai maigie itāļi, jeb mūsu pašu maucīgie mūžam nepaēdušie allaž pārdoties gatavie politiķi?!!!

Andrejs Upitis
pirms 3 gadiem
Raiti, bet vai tad islāms atbalsta divu vīriešu savienību? Vai tik zariņveidīgie velkot uz šejieni bēgļus paši nenonāk sprukās?

Raitis Iljenkovs
pirms 3 gadiem
Neatbalsta gan, bet LGBT līdzigi kā feministes ir gatavi sevi upurēt multikulturālisma vārdā, līdzīgi kā savulaik dedzīgie LV komunisti, kuri devās uz Krieviju celt komunismu, bet tika nogalināti Staļina tīrīšanās.

Skaisle Jatalniece
pirms 3 gadiem
Lūk, intervija , kuras laikā A.Irbe noformulēja tādu domu, kura manī mita bez vārdu ietērpa. Proti - ģimenes institūta noārdīšana tiks aizstāta ar valsts varas pieaugumu - valsts varas totalitārismu. Un tad jau tiešām ies jautri visiem. Skaidrs, ka islāmisti griezīs galvas un valsts savu kontroli tikai apstiprinās. Kas šobrīd notiek Francijā? Kā viņi sadzīvo ar savu izkropļoto demokrātiju un brīvību Sanitai Osipovai bija nenormāli viegli paziņot, ka geju laulības ir demokrātijas pamatakmens, bet nu Francijā taču ir likumīgas homoseksuāļu laulības. Kur tad tā viņu demokrātija?
Par Skandināviju man ir stāstīts, ka tur esot tā, ka ja bērnu gada vecumā nenodod silītē, tad vietējās bāriņtiesas pienākums ir noskaidrot kāpēc. Jo valsts uzdevums esot rūpēties , lai bērni augtu socializēties spējīgi. Nu kā lai es saku .... varbūt Skandināvijā tas tā ir - bet pie mums ...

Kāpēc Latvijā politiķi grib , lai vēlēšanu tiesības iegūtu arī pusaudži? Mūs pieaugušos ir simtreiz - nē - miljonsreižu piekrāpuši, apzaguši paaudzēs uz priekšu, bet vēlētājus viņiem vajag.

Nu labi - pietiks ar - bet svēti ticu, ka Rietumeiropas augstprātībai pret Austrumeiropu ir svēts pamats - gļēvuļus un neliešus nevar cienīt , nu nevar !

lr1.lsm.lv/lv/raksts/krustpunkta/krustpunkta-liela-intervija-telos.lv-galvena-redaktore-agnese-ir.a141448
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!