Pols Makartnijs. Foto: "Wikimedia Commons"
 
Aktualitātes
25.02.2021

Pols Makartnijs gatavojas publicēt neparastu autobiogrāfiju

Komentē
0

Šī gada novembrī klajā nāks britu mūziķa Pola Makartnija autobiogrāfija "The Lyrics", kurā kādreizējais "The Beatles" dalībnieks, nu solomākslinieks atskatīsies uz savu dzīvi caur tās laikā sarakstītajām dziesmām.

Kā raksta "The Guardian", "The Lyrics" (jeb "Dziesmu teksti") iznāks divos sējumos un apjomā pārsniegs 900 lappuses. Tas būšot "pašportrets 154 dziesmās" un "drīzāk kaleidoskopisks nekā hronoloģisks" atskats uz Makartnija dzīvi. Autobiogrāfija aptvers Makartnija radošo darbību no pusaudža gadiem (savu pirmo dziesmu viņš uzrakstīja 14 gadu vecumā) līdz mūsdienām, ietverot gan "The Beatles" laiku, gan tiem sekojošos solodarbības gadus. Grāmata vēstīs par apstākļiem, kādos dziesmas tapa, cilvēkiem un vietām, kas iedvesmoja to rašanos, kā arī ietvers Makartnija pārdomas par tām mūsdienās.

"Daži cilvēki, sasniedzot noteikti vecumu, pārlasa savas dienasgrāmatas, lai atminētos pagātnes notikumus. Man šādu dienasgrāmatu nav, bet ir simtiem dziesmu, un esmu sapratis, ka tās kalpo tieši tādam pašam nolūkam. Šīs dziesmas caurauž visu manu dzīvi," raksta Makartnijs.

Grāmata balstīta Makartnija sarunās ar britu dzejnieku Polu Muldonu, kurš ir arī grāmatas redaktors.

Tāpat grāmatā būs iekļauti materiāli no Makartnija privātā arhīva, tostarp dziesmu uzmetumi, vēstules un fotogrāfijas.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!