Skaisle Jatalniece
pirms 2 gadiem
Man ir ļoti laba paziņa. Tāda dzīvesgudra dāma. Krieviete. Un viņa man tiešā tekstā pateica,ka krievi Latvijā ir apvainojušies uz latviešiem un ukraiņiem,ka pēdējiem netiek prasītas latv. val. zināšanas,lai strādātu.
Jā un es teicu - saprotu. Jā un es saprotu krievus,bet vai piekrītu ? Nē. Vai tiešā tekstā katram krievam to spētu pateikt - nē. Gļēva esmu? Laikam. Vai vismaz ik pa laikam.

Ciešanu laikā klausījos to Pītera Geibriela Passion un Lieldienās pateicos,ka Kungs manus grēkus uz sevi ņēmis.
Kur ņemt mīlestību, spēku palikt labai, būt gudrai? Cik cilvēki pret mani jūt beznosacījuma mīlestību? Dzenovska mani mīl, jeb nē,jo es redz viņu nemīlu. Vispār nē,arī ar nosacījumiem nē.

Man paziņa žēlojās par katoļiem. Cik auksti un bezsirdīgi esot viņas darbadevēji katoļu nodibinājums. Es dedzīgi atsaucos - vispārzināmi liekuļi. Bet Debess Visusvētā - kur tad ir tie tīrie mīlestības bērni=cilvēki? Kur? !!

Mareks Niklass
pirms 2 gadiem
Šķiet, ka bēgļiem no Ukrainas tik tiešām tiek izrādīta beznosacījumu viesmīlība.
Palīdzība bēgļiem no Ukrainas nav beznosacījumu viesmīlība.
Šo visaugstāko kristīgo un liberālo tikumu – kad radniecība tiek atstāta malā, lai izrādītu viesmīlību svešiniekiem – spēj iedzīvināt vien daži.
Vai nu ir, vai nav beznosacījumu viesmīlība. Vajadzētu tomēr kaut kādu skaidru autores pozīciju.
Viņi tiek uztverti kā ieroči Lukašenko rokās un kā tādi tiek slepeni atgrūsti vai, nedodot tiem tiesības uz patvērumu, aizsūtīti atpakaļ uz Irāku.
Slepeni atgrūsti? Nedod tiesības uz patvērumu? Te jau ir mājieni par likuma pārkāpumiem. Kas slepeni atgrūž? Kas nedod patvērumu? Dot patvērumu - tā ir attiecīgo amatpersonu kompetence. Es noteikti nevaru piešķirt vai noraidīt patvērumu, vai arī aizsūtīt atpakaļ uz Irāku. Tātad to var izdarīt konkrētas amatpersonas. Lūdzu, uzvārdus. Ļoti žēl, ka nekādas skaidras atbildes neguvu. Man šķita, ka arī sociālās zinātnēs ir kaut kādi standarti, lai gan daudzi (vismaz daži mani studenti un paziņas) to apšauba.

Laila Bremsa
pirms 2 gadiem
Teorijas aizmiglo prātu.

Skaisle Jatalniece
pirms 2 gadiem
Aizmiglo ir nieks. Padara prātus par slepkavniekiem - lūk,kur problēma

Skaisle Jatalniece
pirms 2 gadiem
Sorosistu = marksistu=putinistu ideoloģija. Spalva sacēlās stāvus no šausmām. Tā nenormālā liekulība.
Vai man jānotic,cik laba Dace,jo beznosacījuma mīlestībā deg pret visiem cilvēkiem, kamēr citi - nē. Ai, likās jau,ka šitie zombētāji , siltās vietiņās ar milzu algām būs rimušies. Bet velti cerēts
Nu kaut vai tikai - kas bija un kas ir tie irākieši,kuri maksāja milzu naudas,lai lidotu uz Minsku un pēc tam ar varu!!! censtos ietikt Latvijā. Kuri uzbruka un ievainoja mūsu robežsargus. Kur ir visi Latvijā uzņemtie " irākieši un sīrieši"?
Aizmuka no valsts,kurā ir visaugstākais novēršamo nāvju skaits Eiropā.
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!