Skaisle Jatalniece
pirms 2 gadiem
Nu nē. Nu neies krastā. Grēksūdzei bez apņemšanās, bez solījuma vairs negrēkot, nav nekādas nozīmes. Tikai papīra smērēšana un laika kavēšana.

No savas puses piedāvāju variantu - piebiedroties man no rītiem ,kad nūjoju pa Pārdaugavu. No manas puses tas būtu liels upuris, jo nemīlu visādas šādas čupošanās, bet nu mamma jau man bērnībā teica,ka dzīvē vairāk būs jādara tas kas nepatīk, nevis otrādi.
Nūjošanas laikā nesarunājos. Jo tā ritms traucējas un koncentrācija zūd.
Pa starpu varam kādā parciņā pavingrot.

Nu beidziet to teātri ,lai izcīnītu lielāko upuru pjedestāli un attiecīgo medāli.
Ir varianti.

Tātad, Liene - jautājumi ir?

AnnA wd
pirms 2 gadiem
Ķermenis ir tikai mašīna, mūsu prāts - tikai tās vadītājs, bet mēs paši - pasažieri:) bet, jā, mašīnas tehniskā apkope, uzpildīšana ar degvielu un vispār uzturēšana kārtībā ir ļoti svarīga.

Helmuts Caune
pirms 2 gadiem
Kas esam tie "mēs", ja gan ķermenis, gan prāts ir kas atšķirīgs?

Skaisle Jatalniece
pirms 2 gadiem
Nu prāts un ķrrmenis ir kā vīrs un sieva, dabiskās, tradicionālās ģimenes izpratnē. Kad sāk tur jaukties un visko funktierēt, lūk,tad arī rodas šī atziņa, ka katrs skrien uz savu pusi, nevis smuki kopā pa vienu taciņu, vienā virzienā
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!