Aktualitātes
05.01.2019

Piecas idejas kulturālai nedēļas nogalei kopā ar bērniem

Komentē
0

Šonedēļ esam apkopojuši piecas idejas interesantai nedēļas nogalei kopā ar pašiem mazākajiem kultūras cienītājiem.

  1. Nedēļas nogalē kinoteātrī "K.Suns" varēs bez maksas noskatīties divas ģimenes filmas: sestdien uz lielajiem ekrāniem tiks rādīta komēdija "Liverpūles vārtsargs", kuras galvenais varonis, desmitgadīgais Jū, ir pārliecināts, ka dzīve ir bīstama, un tāpēc izvairās no tās, risinot vienādojumus un krājot futbola kartītes, savukārt svētdien būs skatāma animācijas filma "Mazais spociņš", kas seko Mazā spociņa piedzīvojumiem pēc tam, kad viņš atklāj, ka cilvēki no viņa baidās.
  2. Tāpat mazajiem kinomīļiem būs, ko darīt, kinoteātrī "Kino Bize", kur svētdien varēs noskatīties Rozes Stiebras animācijas filmu "Saule brauca debesīs" un pēc tam radošajā darbnīcā no stikla izveidot un apgleznot savus filmas varoņus – Mēnesi un Sauli.
  3. Sestdien bērnu un jauniešu teātrī "Šmulītis" Talsu ielā 1 notiks izrāde bērniem no 2 līdz 5 gadu vecumam "Pielipīgie vārdi", kurā mazie skatītāji kopā ar aktieriem aplūkos un izspēlēs Raiņa radīto jaunvārdu nozīmes, vienlaikus mācoties radīt paši savējos.
  4. Savukārt svētdien Latvijas Nacionālajā operā būs skatāma Jāņa Lūsēna un Māras Zālītes "Putnu opera" – bērnu un vecāku iemīļota izrāde par doktoru Dūlitlu un viņa draugiem, kas vienmēr gatavi steigties palīgā tiem, kurus piemeklējusi kāda ķibele.
  5. Ja tomēr prāts nenesas doties ārpus mājas, iesakām novērtēt jauno portāla "Filmas.lv" papildinājumu – 11 "Animācijas brigādes" filmas no dažādiem gadiem, tostarp iemīļoto varoņu - Sīlinka, Bembelata un Poterika - piedzīvojumus seriālā "Avārijas brigāde".
Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!