Skaisle Jatalniece
pirms 2 gadiem
Visādi citādi ir skumji un nožēlojami,protams. Jo nekas cits nemainās , kā vien kārtība rīšanai pie valsts siles.
Vai nav absurdi,ka caurkritušus ministrus sūta nevis atpakaļ pie mirstogajiem, bet uz saeimu? Kas tad tur sanāk ? Noziegumos apsūdzētie un caurkritušie.
Tad kādus likumus tāda kompānija rada?
Redz - tādus,ka korumpantus nevis notiesā,bet apbalvo vai aizsūta izdienas pensijā.
Galvenais,ka neredzu risinājumu, neredzu gaismu tuneļa galā.
Nu možillo izrunājās nesmuki kā varmācīgs vecis no Upīša Plaisas mākoņos,bet vai Golubeva un viņas piekritēji komunicē inteliģentāk, atbildīgāk, cerīgāk?
Teorētiski taču vajadzētu , ka jā - nu kur lolotā veikalniece petraviča un filosofe Golubeva, bet redz - kad runa ir par varu un naudu - tad visi ziedi novīst un paliek vien sarkana nokaitēta alkatība. Kā tuksnesis - bez zaļuma, pat bez mirāžas

Lūk.

Skaisle Jatalniece
pirms 2 gadiem
Pagājušajā nedēļā vienu dienu es ziedoju karmas grēku izpirkšanai, t.i. apmēram 6 stundas pavadīju tanti uz un no un pue NMPP punkta Rigas 2.slimnīcā.
Tāpēc ,ka es tik un tā tikai slaistoties un tantei kopā ar mani būšot drošāk
Izrādījās,ka viņa ar sasisto roku bijusi jau no rīta, līdz ar pirmo troli Stradiņu NMP P, bet tur viņai noteikts, lai brauc uz 2.slimnīcu,jo Stradiņos neesot materiālu iešinošanai. !!!!

Tad 2.slimnīcā tā ilgā gaidīšana tāpēc,ka bez rindas vesti iekšā pie dakteriem visi - smagi salauztie un viegli apdauzītie, bet ar ātro palīdzību. Visi,kas spējuši paši "atvilkties" gaidījuši tās 4 - 6 stundas,kā nu kuram sanācis.
To stundu laikā kā teica tante viņai piecreiz apraudājusies,trīsreiz apčurājusies un visu laiku svīdusi.

Nu es to stundu laikā noskaidroju par literātiem ģimnastikas ielas rajonā , ka piem. Raiņa namiņu tur apzaguši un viņš tā apvainojies par to,ka nekad vairs tur nav gājis , jā un izlasījos līdz tukšai telefona baterijai.

Nākošajā rītā gandrīz aizrijos ar kafiju - pavļuts tv apbrīnojami dedzīgā optimismā klāsta kā viņa attīstībai / par esot CILVĒCISKOJUŠI politiku....elle un indija - piedodiet, bet mans vienīgais gandarojums - pajautāt rupji - kurā buļļa pakaļā kaut kas ir cilvēciskots?

Saeima, valdība,ierēdņi sev algas pacēla? Covid zelta lietu pār draugiem nolēja?

Debess Vissuavētākā - kurā vietā kaut jel kas ir cilvēciskāks kā bija? Kur? Kam? Es arī gribu to zināt, gribu to manīt to just.

Šobrīd viss ir kā dziesmā - bet dzīvē viss ir citādāk.

Tiesa gan - tante samaksāka tikai 9 eur par rentgenu un slēdzienu. Nu tas gan bija visu to ciešanu vērts. Ha un 30 eur par taksi uz mājām , bet nu skola maksā naudu,ka lētāk un izdevīgāk ir saukt ātros, nevis pašai kaut kur traukties - pašiniciatīva tiek smagi pārmācīta
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!