Foto - Alise Zariņa
 
Komentē
0

Šā gada 24. jūlija rītā Jaunā Rīgas teātra Mazajā zālē notika Starptautiskie bērnu literatūras lasījumi "Tumšās lietas, gaišās lietas" par godu Jāņa Baltvilka dzimšanas dienai un viņa vārdā nodēvētajai bērnu literatūras balvai. Pieminot dzejnieku un atdzejotāju Pēteru Brūveri, kurš lielu darbu ieguldījis tieši bērnu literatūrā, pasākums tika atklāts ar viņa dzejoļiem un atdzejojumiem bērniem, kurus lasīja visi lasījumu dalībnieki. Iedvesmojoties no Brūvera dzejas, izvēlēts arī pasākuma nosaukums "Tumšās lietas, gaišās lietas" - arī šo Brūvera dzejoli varēsiet redzēt un dzirdēt šajā video publikācijā.

Ar šo publikāciju "Satori" sāk publikāciju sēriju, kuras ietvaros turpmāko nedēļu laikā piedāvāsim jums vēl astoņus video no jūlijā notikušajiem Starptautiskajiem bērnu literatūras lasījumiem "Tumšās lietas, gaišās lietas". Skatieties un gaidiet nākamos!

"Tumšās lietas, gaišās lietas"

autora profils...

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!