Aktualitātes
20.08.2019

Pēc 10 gadu pārtraukuma ar jaunu albumu atgriežas "Tribes of the City"

Komentē
0

Latvijas šūgeiza-drīmpopa apvienība "Tribes of the City" izziņojusi ceturto studijas albumu "Rust and Gold", kas iznāks teju pēc 10 gadu pārtraukuma.

Albums tiks izdots vinila plates formātā, kā arī digitāli, un tā prezentācijas koncerts notiks 28. augustā K. K. fon Stricka villā.

Šovasar "Tribes of the City" kāpa uz skatuves mūzikas un mākslas festivālā "Laba daba" un pēc tam nāca klajā ar paziņojumu, ka grupas soliste Ksenija Sundejeva veselības problēmu dēļ pašlaik uzstāties nevar.

"Mēs jau vairāk nekā divus gadus esam bijuši jaunā albuma ierakstīšanas un mēģinājumu procesā. Kad kļuva skaidrs, ka Ksenija nevarēs piedalīties koncertos klātienē, mums bija jāpieņem lēmums - atlikt tos, kā arī albuma izdošanu uz nenoteiktu laiku vai ļaut mūsu kopīgi radītajam jaunajam materiālam izskanēt. Mēs izvēlējāmies otro variantu, īpaši tādēļ, ka to vēlējās Ksenija," teikts grupas oficiālajā paziņojumā. Taču, lai gan uz skatuves viņa šobrīd nevar atrasties fiziski, pateicoties mūsdienu tehnoloģijām, Ksenija Sundejeva turpinās būt "Tribes of the City" balss arī koncertos. 

28. augusta prezentācijas koncertā grupa izpildīs dziesmas no jaunā albuma "Rust and Gold". Koncertu pavadīs Ksenijas īpaši katrai dziesmai radītās videoprojekcijas.

Pasākuma laikā būs iespējams iegādāties jauno albumu vinila formātā. Ieeja koncertā ir bez maksas, pasākumu ievadīs īpašā viešņa – mūziķe MNTHA.

"Rust and Gold" ir ierakstīts "ZStudios", Rīgā, piedaloties skaņu inženierim Aleksandram Solovjovam. Albumu producēja Adams Kūpers (Adam Cooper) no "Jetpack Studios", masterēja Braiens Venkebahs (Brian Wenckebach) no "Electric Blue Studios", ASV.

Līdz šim grupa saviem klausītājiem ir prezentējusi jau trīs singlus no gaidāmā albuma - "More Waves", "Parasitic" un albuma tituldziesmu "Rust and gold".

Grupa "Tribes of the City" izveidota 2003. gadā un līdz šim izdevusi trīs studijas albumus: "Running to the Sun" (2004), "For the Sleepy People" (2006) un "Recipe of the Golden Dream" (2009). Tā ieguvusi vairākas Latvijas Mūzikas gada balvas, kā arī tikusi nominēta "MTV European Music Awards" kā "labākā Baltijas grupa".

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!