Aigars Cinis
pirms 3 gadiem
VAI ANDRIS JOPROJĀM IR vienīgais plebejs ĢIMENĒ!?!
Neizskatās.
Tik LABI, ka Tu savreiz painteresējies par AMANDU... :(

Lea Fournier
pirms 3 gadiem
Diēta ir pagājušais gadsimts! Lai zaudētu svaru, jums vairs nav nepieciešams sevi izsmelt ar diētām! Es šeit lasīju par jaunu un veselīgu metodi - http://bit.ly/ketosliim es izmēģināju tik daudz lietu, visas diētas, fitnesu, labi, es varētu zaudēt 2 kg un ar šo rīku mēneša laikā zaudēju 15 kg, un es jūtos lieliski! Es iesaku visiem!ф

Elīna Pastare
pirms 3 gadiem
Lai gan atsevišķos aspektos jāpiekrīt autorei, piemēram, par darbu eksponēšanu, kā arī plašāka konteksta iztrūkumu u.c. aspektiem, tomēr kopumā viedoklis ir ļoti skarbs. Tā ir privātkolekcija un ir apsveicami, ka ar to var iepazīties arī plašāka publika. Taču tas nav valsts muzejs, tas ir arī biznesa projekts. Tāpēc, manuprāt, plašāk būtu jāiztirzā tēma "Māksla - mākslas tirgus", jo daudzas autores izteiktās piezīmes izriet tieši no šīm attiecībām un pretrunām, kas tajās tiek ietvertas.

Skaisle Jatalniece
pirms 3 gadiem
Paga - tad zuzeum ir mākslas tirgus jeb tomēr muzejs? Mērķis ir iekasēt naudu par šampi, kūku un magnētiņiem vai dot
iespēju iepazīt mākslu?

Izskatās , ka abi varianti īsti nav apvienoti.
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!