IS
pirms 6 gadiem
Tā vien šķiet, ka Ivara uzbūvētā opozīcija pret padomju laikiem ir tipisks vieglākā ceļa meklējums: kritizējot soļanku un gulašu (no padomju laikiem) taču nav nekādas atbildības, tāds cīniņš ar mirušām dvēselēm. Pagļēvi un galvenais - tas ne ar ko neatšķiras no padomju puspatiesībām. Garām.

Janis Rudzitis
pirms 6 gadiem
Interesanti gan...a kas tad soļankai vainas? Tur ir kaudze dārzeņu nieres, žāvēta gaļa, olīves, citrons un daudz kas vēl. Vai nav daudz veselīgāk par vienkārši sablenderērtu ķirbi ar saldo krējumu.
Okei, varbūt ne par to ir tas stāsts, bet nu nevajadzētu cilvēkam bez elementārām zināšanām uztura lietās spriedelēt par šo tēmu. Turklāt ļoti jau nu tendenciozi rakstā pieminētajos ēdienos nav gaļas.
Un mikrenes pieminēšana kā kaut ko pašsaprotami kaitīgui, līdzinās jau ar mežoņu reakciju uz lidmašīnu.
Par fiksīšiem - kad senāk nodarbojos ar riteņbraukšanu, tad Rīgā vēl bija velotreks un treka ritenis ir tas tagadējais fiksītis. Un tici man nevienam, pat vis dumākajam no mums , nenāca prātā vizināties ar treka riteni pa ielu. Tas ir neērti un nedroši. Plika stilošanās un nekas vairāk, bet ši stilošanās ir vis neracionālākā un absurdākā no visām

ko_neko
pirms 6 gadiem
autoram būtu nedaudz vērts iepazīt tādu nejaušu autoritāti kā M Fuko. jo mītu veidošanas (vienlaikus atmaskošanas) problēma tomēr mūsdienās vairs netiek tverta aprkastoši-sociāli- interpretējoši (problēmas "uzņemšanas", "attīstīšanas", nerunāim nemaz par analīzi, piedod...) nozīmē. visādi citādi -jauki. bet lēti

arnolds
pirms 6 gadiem
apraksti, kā vienmēr, ļoti labi, bet vai nevarētu palūgt nelikt tās fotogrāfijas? te viens otrs mēģina nomest lieko svaru.
p.s. tomātu krēmzupa izskatās nu vienkārši nepieklājīgi

Miss Doherty
pirms 6 gadiem
Latvijas Universitātē Raiņa bulvārī ir superīga virtuve ;)
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!