Ārijs Kauliņš
pirms 2 gadiem
Manuprāt, teiktais var realizēties praksē, kad valdīs gods un godīgums. Kamēr plika vara, viss labs priekš tās. Gan jau atradīsies apmaksāti gudrinieki, kuri labi apguvuši aprakstīto māku, lai varas plikumu piesegtu ar zelta bruņām.

jurniece
pirms 2 gadiem
Un kāds no tā visa secinājums? Tā visa ir teorija. Praksē tas netiek un nekad netiks realizēts. Reti mēģinājumi jau ir vērtēt kaut ko objektīvi, bet tie ir tik reti, ka nekādi neietekmē sabiedrības viedokli. Vai pats autors pie saviem nosacījumiem pieturas, vērtējot kādu vēsturisko notikumu? Man ir vienkārš piemērs par objektīvismu no mūsu pašu vēstures. Ja mūsu publiskajā telpā netiktu noklusēts, ka latvieši Otrajā pasaules karā ir karojuši arī Sarkanajā armijā un līdzīgu iemeslu pēc kā leģionāri(spiestā kārtā un arī pārliecības vadīti), tad mēs varētu citiem mācīt objektīvismu. Ja agrāk tika noklusēts leģionāru stāsts, tad tagad tiek noklusēts( ar retiem un maz pamanītiem izņēmumiem)latviešu divīzijas Sarkanajā armijā stāsts un sarkano strēlnieku stāsts. Kad šie stāsti, tiks atspoguļoti vienlīdz plaši, tad arī varēsim citus pamācīt būt objektīviem.
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!