Aktualitātes
30.06.2021

Pasniegs "ADwards" balvas, starp nominantiem arī "Satori"

Komentē
0

Jau piecpadsmito reizi norisināsies Radošās izcilības festivāla "ADwards" balvu pasniegšana, kurā tiks godināti labākie Latvijas reklāmas un dizaina projekti. Starp izziņotajiem nominantiem ir arī "Satori" veidotā vasaras avīze "Man riebjas skola" un ziedošanas kampaņa "Esi mūsu Soross". 

Divas "ADwards" nominācijas ieguvusi "Satori" pērn rīkotā ziedošanas kampaņa "Esi mūsu Soross", ko veidoja Alise Zariņa un Dana Jurkjāne kopā ar "Satori" komandu. Kampaņa izvirzīta nominācijām "Korporatīvā sociālā atbildība, labdarība un sociālā reklāma" un "Sociālo mediju komunikācija". Savukārt "Satori" izdevējs biedrība "Ascendum" ieguvusi nomināciju kategorijā "Izdevniecība" par bilingvālo avīzi "Man riebjas skola", kurā no dažādiem leņķiem aplūkota izglītības reforma "Skola2030", pamatizglītības ideāli un problēmas.

Festivāla "ADwards" projekti tika vērtēti desmit kategorijās: integrētās kampaņas, sabiedriskās attiecības, interaktīvie un digitālie risinājumi, zīmola saturs un izklaide, zīmola stāsts, pasākumi un sponsorēšana, preses un vides reklāma, netradicionālā komunikācija, TV un radio, drukas māksla un dizains. Šogad radīta arī jauna kategorija – radošās izcilības eksports. 

Darbus vērtēja 20 starptautiski atzītu nozares profesionāļu žūrija no 12 pasaules valstīm. Žūriju vadīja Klaudija Kristovao, Google dizaina studijas vadītāja Tokijā, kura šogad ieņem žūrijas prezidentes lomu arī "Kannu Lauvās" ("Cannes Lions").

Apbalvošanas ceremonija norisināsies 9. jūlijā plkst. 17:00 Mākslas akadēmijas dārzā, klātienē to būs iespējams apmeklēt, uzrādot Covid-19 vakcinācijas sertifikātu kopā ar personu apliecinošu dokumentu. Reģistrēties apmeklējumam iespējams šeit. Pasākumu varēs vērot arī attālināti LADC feisbuka lapā.

Sīkāku informāciju meklējiet "ADwards" mājaslapā, bet ar pilnu nominēto darbu sarakstu var iepazīties šeit.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!