Skaisle Jatalniece
pirms 4 gadiem
Es vairs uz šiem lasījumiem neeju. Nav man piemērots formāts.
Gluži tāpat kā vairs neskatos LTV1 tā sauktos kultūrraidījumus - Kultūrdevu ( kultūra devās kā slimniekiem vai mirējiem) , un diez vai skatīšos Literatūri.
Vienā brīdī biju nospriedusi, ka mana īgnuma un neapmierinātības pamatā ir vecums un jau kaut kāda pārsātināšanā. Ka tāpēc nekas vairs nav īsti labi, bet tad noskatījos filmu Geparda dzimšana un atbrīvojos no pašpārmetumiem un sevis vainošanu. Tomēr pasaulē vēl pastāv "tīra manta'' un tad atliek vien pašai izdarīt pareizās izvēles.

Es saprotu, ka no sarunāšanās, no patiesības meklējumiem izvairās sabiedriskie mediji - partiju kontrole, atbildīgo bailes neizpatikt varnešiem utt., bet mani nebeidz pārsteigt, cik līdzīgi manai paaudzei ir jaunieši. Biju iedomājusies, ka lūk nāks pie teikšanas un lemšanas jaunā - brīvībā dzimusī paaudze un v iss kļūs labāks kaut kā pats no sevis - bet nu redz - kā saka - pagribēs un pāries
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!