raymond moore
pirms 1 gada
How To Get Your Ex Lover/Partner/Boyfriend/Girlfriend/Wife Or Husband Back

THE BEST WAY TO Win And Get Your Ex HUSBAND WITH THE HELP OF PROPHET OYINBO POWERFUL AND URGENT LOVE SPELL WITH 100% GUARANTEE My husband abandon me for the the past months now, and refuse to come back because he was hold on by a woman whom he just met, for that, i has been suffering and it has been heel of a struggle, but I decide to do all means to make sure that my husband and i come back together as it use to, then I went online there I saw so many good talk about this spell caster whose email is [email protected] so I had to contact him and explain my problem to him and in just 48 hours as he has promised, my husband came home and his behavior was back to the man i got married to. I cant thank the spell caster enough for what he did for me, i am so grateful and i will never stop to publish his name on the internet for the good work he has done for me,once again his email him [email protected] or Call/WhatsApp:+2348074066640

jurniece
pirms 1 gada
Par ko ir runa? Par kādu konsolidēšanos var būt runa, ja latviešu politiķis valsts televīzijā uz oponenta repliku par to, ka ar Latvijas krieviem būtu jārunā valdošajām partijām skaidri un gaiši, pie kam visai agresīvā tonī paziņo : "Tas ir jūsu elektorāts, jūs arī runājiet!" Ar to viena valsts pilsoņu daļa tiek nodalīta no otras strikti un konkrēti. Par Ukrainu. Ir taču zināms, ka daudzus gadu desmitus vēl pirms jebkādas ārējas iejaukšanās ir bijušas problēmas ar šo iekšējo konsolidāciju.

Guntis Kārkliņš
pirms 1 gada
Jebkāda iekšēja konsolidācija iespējama mainoties abām pusēm. Parasti tas notiek saliedējoties pret kopēju ienaidnieku, kā tagad Ukrainā vai 1919. gadā Latvijā. 1990 gadā izvēlētais valsts ideoloģiskais pamats principiāli izslēdza jebkādas konsolidācijas iespējamību pieprasot asimilāciju, diemžēl tā tas ir, tomēr neizvēloties šādu ideoloģisku pamatu vairs nebūtu pamata runāt par Latviju, diemžēl arī tā tas ir. Tāpēc mēs kā valsts un sabiedrība esam šizofrēniskās ideoloģiskās attiecībās, starp pirmskara nacionāli rasistisko ideālismu, padomju idejisko mantojumu un aktuāli eiropisko multikulturālismu, kuri nekādā veidā nav savietojami. Tur neko nevar darīt, kamēr nelīs jaunas asinis. Kas asinsliešanas rezultātā sanāks nu galīgi nav noteikts, vai pēc tam kādiem latviešiem te vairs būs vietas ir ļoti liels jautājums, līdz tam turpinām dzīvot katrs savā pasaulē.

Mareks Niklass
pirms 1 gada
Neredzamie krievi nav vienīgais Latvijas sabiedrības akluma punkts. Līdzīga publiskās redzamības problēma ir cilvēkiem ar zemiem ienākumiem un lauku iedzīvotājiem.
Nils Ušakovs, Vjačeslavs Dombrovskis, Marija Golubeva, Antoņina Ņenaševa. Nekur neslēpjas un ļoti labi redzami. Varēja būt vairāk? Protams, bet nevar visu novelt uz LV sabiedrības aklumu. Arī "neredzamiem krieviem" jāgrib piedalīties. Par to autore klusē.
Cilvēki ar zemiem ienākumiem un lauku iedzīvotāji? Kurā sabiedrībā tos kāds nopietni ņem vērā? Man ir nācies satikt Dānijas vidēji turīgu zemnieku, kurš pastāvīgi lamā ierēdņus Kopenhāgenā un Briselē par absurdām prasībām, ka viņi nesaprot, kā dzīvo, piemēram, fermeri un viņiem nav laika pildīt tās papīru kaudzes. Valsts ar senām demokrātiskām tradīcijām un viennozīmīgi lielāku pilsoņu iesaisti. "Nabagi" un "lauķi" neveido kritisku elektorāta daļu, kas var ietekmēt vēlēšanu rezultātu.

Guntis Kārkliņš
pirms 1 gada
Patiesībā problēma ir daudz vienkāršāka un bet daudz sarežģītāk risināma (nerisināma) nekā autors to mēģina attēlot. Vienkāršāka tā ir no Ukrainas puses. Ar Putina palīdzību tur tieši tagad asiņaini veidojas ukraiņu nācija, tādā pat veidā kā latviešu nācija galīgi izveidojās 1919. gadā Bermontiādes ugunīs. Ja pirms tam mums bija sarkanie latvieši, baltie latvieši, vāci un krievi, tad pēc tam visi konsolidējās, līdz Ulmaņa apvērsumam kas nostiprināja latvisko nacionālismu. Politiskās nācijas ģenēze ir iemesls kāpēc tik viegli ir tagad visus, kas cīnās pret Putinu saukt par Ukraiņiem neatkarīgi no viņu valodas. Pirms Krievijas agresijas tas nebija tik viennozīmīgi. Lai tas pats būtu Latvijā, lai cik tas ciniski neizklausītos, 1990. bija par maz asiņu, jo tad, lai panāktu ko līdzīgu, vajadzēja likvidēt iepriekšējo Latviju un radīt jaunu, vai arī pilnībā likvidēt tos, kas neiekļaujas vecās Latvijas standartos, ar to gan mēs būtu uz visiem laikiem svītroti no civilizēto nāciju saraksta, bet tas būtu risinājums. Asinis jebkurā gadījumā būtu nošķīrušas graudus no pelavām neatkarīgi no nekā. Diemžēl padomju laikā un trimdā lolotā valsts ideja no vienas puses un tiekšanās pēc civilizētās pasaules no otras to neļāva realizēt. Tāpēc tiem, kuru senči par šo zemi nav cīnījušies, vēl joprojām ir šeit, bet viņiem, saprotamu iemeslu, dēļ tāda Latvija nav pieņemama, un to nekādi nemazina valsts ideoloģiskais atbalsts tā sauktajai 1918. gada Latvijai.

Skaisle Jatalniece
pirms 1 gada
Тимур Хаиметов
Мой отец родился в Латвии , мой дед родился в Латвии, моя бабушка родилась в Латвии , моя мама украинка , моя жена латышка , кто я по национальности ? Я оккупант , потому что говорю на русском ? Я просто человек ... терпеть не могу националистов Bastardi

Es neciešu un necienu šovinistus. Un stulbeņus, protams.

Skaisle Jatalniece
pirms 1 gada
Nu ziniet Kažoka, visam tomēr ir robežas - lai es par latvieti dēvētu naidā pret latviešiem zvērojošus krievus, kuri ir jau tā priviliģēti attiecībā pret pamatnāciju latviešiem - kaut ko tādu spēj izrakstīt tikai putinists . Visu cieņu, ja cilvēks runā valsts valodā, tolerē citu viedokli , bet šitos krievu šovinistus, kuri knapi valdās , lai latviešiem un ukraiņiem acis neskrapētu - nē un miljons gadus nē , kā es te sēžu un es sēžu.

Es jau žurnālā IR kometāros ierakstīju - kapos mēdzot gadīties uzraksti uz kapakmeņiem - Ir vēlāks kā tu domā. Pārfrazējot - es saku , t.i.rakstu - putins ir tuvāk un putina Latvijā ir daudz daudz vairāk kā jūs te visi domājiet

Diemžēl
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!