a.ogriņš
pirms 6 gadiem
nodzerties, ok, bet par "noēšanos", nopīpēšanos un pārējiem "no" tik daudz sabiedrībā netiek spriedelēts. arī tās ir slimības, kas beidzas ar pāragru nāvi (ja šajā gadījumā šis vārdu savienojams vispār ir lietojams, jo pāragri mirst arī neko daudz lietot nepaspējuši bērni). tas tādēļ, ka dzērāji izraisa nekārtības, traucē pārējiem dzīvot, liek justies neērti savā skaidrumā. jautājums ir - kāpēc alkohols ir legalizēts? un viena no iespējamajām atbildēm - neviens karš nav uzvarēts bez šmigas, neviens.

Spīdola
pirms 6 gadiem
Dīvaini Tu spried Ogriņ. Ka dzērāji liekot justies neērti skaidrumā esošiem. Es to vērtētu kā stipri izmainītas apziņas spriedumu. Jo ja sevi grib attaisnot - tādas lietas safantazēsi, ka pēc tam nenobrīnīties.
Par kariem - arī. Padomā, iztēlojies kā bija sēdēt ierakumos dienām, mēnešiem ilgi. Viena lieta nervu sasprindzinājums, otra lieta - aukstums, slapjums - ja nepadzenāt asinis ar kādu šņabi , tad turpat visi arī paliktu beigti - lielie karotāji.
Varbūt to ar to šmigu karos atkal kaut ko citu domāji. Tā raksti, ka saprast īsti nevaru, bet tik cik saprotu - īsti nepiekrītu.
Vispār izlutināts, izlaists 21.gs. cilvēks - ko Tu vari spriest kā ir karos. Īstos karos , kur šauj un nošauj. dzer savu šņabi un filosofē. Man tas nešķiet īsti godīgi.

Spīdola
pirms 6 gadiem
Klau, akmen. Es tā nespēju iedomāties - kā var vinnēt kauju tas, kas tajā nepiedalās. Var būt ieguvēji no kaujas iznākuma, bet zaudētāji vai uzvarētāji ir tikai dalībnieki. Un nevajag atkal te liekas pārgudrības.

Protams, pacietība uzvar visu. Mans vecaistēvs mēdza teikt - paga,paga - ar prātu un pīpēšanu - viņam patika visu kārtīgi izpētīt, izdomāt un tad darīt.
Un tad izlasi pats , ko uzrakstīji - pastāsti - kā tad Tu liec strādāt laikam savā labā? Es tikai tā, ka ja nevaru , ko atrisināt pati - atstāju kā ir un ar laiku tas kaut kā risinās,vai pat atrisinās.

Spīdola
pirms 6 gadiem
Nekādi nevaru Eipuram piekrist.
Alkoholisms ir tikai un vienīgi smaga slimība. Saistīšana ar reliģiju - man tas izskatās pēc zaimošanas, vai - radošas izpratnes trūkuma.
Viss , kas atbrīvo mūsu uzvedību, iztēli utt. - vai tad tas viss ir pielīdzināms reliģijai?
Neveikli un neatbalstāmi.


akmens
pirms 6 gadiem
Spīdola! A tev liekas godīgi, ka kauju dažreiz vinnē tie, kas tajā nemaz
nav piedalījušies? Un vai nav labi, ka uzvaru var gūt bez cīņas, ja proti
likt LAIKAM strādāt savā labā?
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!