Rasma Eglīte
pirms 6 gadiem
Fijmiņu neēsmu redzējusi,bet,cik man zināms,šis jaunais cilvēks pats par sevi ir ļoti sarežģīta personība.Iespējams,ka par agru sākts celt debesīs vidusskolnieks.Mēdz teikt,ka ģēniji dzimstot reizi 100 gados- varbūt būs īstais laimes luteklis.Varbūt kādreiz Rūdolfs atklāti pastāstīs savu dzīves stāstu kopš agrām bērnu dienām...Bet ,katrā ziņā,lai viņam veicas!

penija leina
pirms 6 gadiem
smieklīgi. riebīgi. patiesi.

lieliski.

voltergeitss
pirms 6 gadiem
Es neskatos filmas tāpēc, ka to autors ir sarežģīta personība. Veiksmi R.M., bet reklamēt filmu ar vārdiem - tā ir R. Minga filma - tas var izsaukt vienīgi režisora uzpūtību.

Pastnieks
pirms 6 gadiem
Tas taču ir tikai normāli, ka cilvēks savu pirmo filmu uztaisa nekādu vai minimāli kādu.
Galu galā teju jebkurā nozarē ir jāstrādā un jāmācās gadiem, pirms tu spēj radīt kaut ko superīgu: 10 gadi bija tas vidējais, vai ne?

Filmu neesmu redzējis, bet recenzija izklausās OK; ceru, ka Mingam tas, ka viņš varētu būt neuztaisījis vēl neko labu, neliks pārdomāt par ņemšanos ar filmām -- gan jau pamazām uztaustīs ceļu uz ko foršu.

nahimovs
pirms 6 gadiem
Vai problema ir, ka filma ir slikta? 90% filmu ir sliktas. Tas ir normāli, ka arī šī filma ir slikta. Cik saprotu, filmai ir labs PR. Bet tas taču ir labi!
Tāpat jau bija skaidr, ka filma ir Minga privāta lieta un nebūs skatāma. Ja kādam bija citas gaidas, vainot var tikai pats sevi.
Bet Mingam novēlu kādreiz uzņemt arī labas filmas. Galu galā arī Norde no sākuma apzaga restorānus, bet vēlāk uzņēma bez kādām atlaidēm lielisku filmu.

jenuufa
pirms 6 gadiem
Nu paldies, ka beidzot viens pasaka, ka princis ir pliks...pie tam argumentēti.

Skolnieks
pirms 6 gadiem
Dažreiz ir mākslinieki, kuru radītie darbi man patīk, taču intervijās, sarunās viņi paši ir nepārliecinoši, garlaicīgi, nekādi. Savukārt (diemžēl) ar Mingu ir otrādi - es jūtu to aizrautību, degsmi, kad viņš runā par kino, bet viņa paša veikums ir samērā blāvs. Varbūt tiešām viņš par ātru palaists uz lielā ekrāna, jo noteikti cilvēks ar tādām apbrīnojamām darbaspējām kaut kad tiešām varētu uzmeistarot kaut ko pārliecinošu, bet izskatās, ka šoreiz tā raķete izšauta par agru. Žēl, jo es tiešām gaidīju, ka būs labāk, ka būs vairāk individualitātes, nevis mēģinājuma sekot kaut kādām jau apzelētām izteiksmēm un tēmām. Tur laikam arī ir tā problēma - ja tas būtu vājprātīgs bezbudžeta "trash" kino, kas ignorē visus noteikumus un neliekas ne zinis par ierastajiem kino uzbūves paņēmieniem, tad tas būtu lieliski, bet tā nav - tas pat, kā izskatās, cenšas iekļauties kaut kādos noteikumos (Holivuda, krievu "bojeviki"?), bet īsti nespēj to pavilkt.
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!