Reinis Huseins
pirms 6 gadiem
cik vien iespējams ''maz'' cilvēku

Reinis Huseins
pirms 6 gadiem
Diez gan daudz tēmu sajaukts, lai varētu izlasīt interviju līdz galam neaizmirstot par sākumu. Viens gan ir skaidrs, ka Latvija ieies vēstures nepareizajā pusē ar savu būtībā necilvēcīgo attieksmi uzņemt cik vien iespējams cilvēku un izvirzot dīvainus, stereotipizētus nosacījumus un piešķirot iztikas līdzekļus, kuri ir apsmiekls. Sabiedrība, kas nav atvērta mūsdienās ir tas pats, kas neizglītota vai pakļauta sabiedrība - tā neattīstās

Dzintra Regīna Jansone
pirms 6 gadiem
Repše: Vai, humanizējot ienaidnieku, tiek atrisināta kāda no diskusijā minētajām problēmām?
Pārlasīju diskusiju un nevaru nepiekrist Gundegas Repšes virsrakstā teiktajam!
Bērzoņš: Mums vajadzīgi kompetenti viedokļi….
Nu – ir šajā diskusijā kompetenti viedokļi! Nu un tad!!!??? Tie ir katra privātajā zarnu traktā sagremoti un atvemti un izspļauti kopīgajā bļodiņā – ēdiet nu! Jo mediji apkalpo iedzīvotāju psihes stāvokli – kurš to pateica?
Kāda pašpietiekamība! Kāda lielmanība!
Terzens: Latvijā pieaug aizspriedumi… Mēs esam apjukuši…
Jā, mēs esam!
Es gribu palīdzēt, bet kategoriski esmu PRET ierašanos manā zemē ( Eiropā)! Tā ir okupācija vārda vistiešākā nozīmē! Cilvēki ierodas manā valsti, to abzolūti ignorējot ( visas Eiropas piemērs), paņem manu naudu, atsakās strādāt, gatavi jebkurā mirklī uzspridzināt tevi / mani / tavu vai manu ģimeni – jo viņiem jānokļūst paradīzē!
Kā pierādījies – visas tās humānās pāraudzināšanas viņiem ir “pie vienas vietas”!
Pārgudrie eiropieši, paši tikko izkūņojušies no barbarisma, nu mēģinās pāraudzināt gadu tūkstošiem senu nāciju! Patiesi, jāmejas!
Jums gribas smieties, tā kā rādīts filmā, tā kā smejas un uztver pašuzspridzināšanos ( Cālīša kunga ieteikums), kur tēvam ir deviņi bēŗni un vienu var ziedot allaham – nu tad izsludiniet 11. septembri par vispasaules smieklu dienu, pamatojoties uz šo Pola filmu!
Ja es runāju “kā cilvēks no tautas”, tad pasakiet man jūs “cilvēki ne no tautas” kur man / tautai nav taisnība!? Vai tajā apstāklī, ka gribam šo pašsaglabāšanos!? Vienkārši – gribam izdzīvot kā tauta!?
Kur ir mana / manas tautas vaina par PSRS iebrukumu Afganistānā!? Kur ir mana vai manas tautas vaina pat pašreiz notiekošo viņu pilsoņu karā !?
Kā jūs - “cilvēki ne no tautas” – nespējat saprast to vienu – LATVIEŠU PASAULĒ IR VAIRS KĀDS MILJONS PALICIS! Nu ko jūs salīdzināt ar Zviedriju, Norvēģiju – vienalga – ko! Vai, patiesi, jūs nespējat saprast to, ka mums jāizdzīvo visās jomās kā nācijai – ekonomiski, kultūrā – valodā u.t.t.
Sāciet tak’, beidzot, pieiet visam no šā viedokļa, nevis palaist pasaules vējos vēl to, kas ir atlicis!

akmens
pirms 6 gadiem
Mēs nevaram būt atbildīgi Dieva priekšā, jo Viņš ir kungs par mūsu pasauli um mūsīm. Uldis Bērziņš ir drukmašīnu biznesmenis un tips, kas noziests ar vazelīnu.
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!