Skaisle Jatalniece
pirms 2 gadiem
Un ja vēl par bazaru. Savulaik LTV1 raidījumā 1:1 ,čekistu nometnēs pabijušais Valdis Atāls paziņoja,ka Latvijā 1991.g. nomainījās valsts nosaukums, valsts struktūra,bet pie varas palika visi vecie - čekisti=komunisti.
Šobrīd žurnālā IR , viena no satori "finansētājām" , korupcijas skandāliem apvītā Zaiga Pūce publicējusi rakstu,kurā apgalvo,ka 1991.g. Latvijas neatkarību izcīnija krievi , nu daži latvietīši arī,saprotama lieta,bet vispār krievi.
Par Interfronti,kurā krievi brēcot un ālējoties cīnījās pret Latvijas valsti, Pūces kundzīte noklusē.
Tas - tā klajā vēstures viltošana ir tik satriecoši, tik šokējoši,ka tomēr atļaujos to pielīdzināt putina propagandas "pērlēm",ka Ukrainā karš nenotiekot. Esot militāra operācija nacistu iznīcināšanai.

Ko tur daudz brīnīties,ka gan ES , gan OECD visur esam pēdējās vietās,ja būtībā valsti pārvalda putinistiem līdzīgi cilvēki,kuri spēj melot acis nemirkšķinot.

Un ja nu viena melošana vien būtu.... tā kā intervijā RL saka Gurijs - šī laikmeta varneši,kuri raksturojas ar prātam neaptveramu alkatību un cinismu pret līdzcilvēkiem

Bet par to jau satori nerakstīs, nekodīs rokā ,kura baro

Dzintars A
pirms 2 gadiem
Baltijas "logs" bija krievs - Jeļcins.
Tavs un daudzu naids konsolidē krievus pret mums. Skaisle ja neuzvarēsi naidu savu - tad karam būs Latvijā būt!

Ja "šodien" pasaule neapturēs šo karu, tad upuru būs baisi daudz...
Par maizi mēs visi šķirsimies no hlama, ko šodien lietojam mēs!!

Citāts no TVNET: jāzina, ka Ukraina ir piektā lielākā, bet Krievija – lielākā kviešu eksportētāja pasaulē. Saskaņā ar FAO datiem abas valstis kopā saražo 19% pasaules miežu, 14% kviešu, 6% rapša, 4% kukurūzas un 2% sojas pupiņu. Šajās valstīs saražo arī vairāk nekā pusi visas pasaules saulespuķu eļļas.

19 + 14 + 6 + 4 + 2 = 45% !!!!

Skaisle Jatalniece
pirms 2 gadiem
Dzintar, kā tāds čekistu pulka dēls. Nu kauna Tev galīgi nav! Tad tāpēc,ka Krievijā audzē labību, viņu kalpi Latvijā drīkst nozagt un pa savam pārtaisīt mūsu vēsturi?
Kremlim sacerēt pantiņus,kā krievi Latvijā cīnījās par Latvijas neatkarību un kā fašisti latvieši nepateicībā neatzīst krievu valodu par valsts valodu un visiem krieviem nepieškir pilsonību.
Nu aculiecinieki barikāžu laikam vēl dzīvi, nu nevajag tik nežēlīgi muldēt.
Par to ir runa.

Un ja vien politiķi neapzagsies,kā jau pierasts - Latvija saražo pietiekami daudz pārtikas,lai mēs badu neciestu.

Klausos tv24 krievu Rajevu. Naids? Tieši otrādi - sajūsma par tādu cilvēku. Vienkārši super. Tā kā Dzintar, mani savās alkās pēc naida eskalācijas tu te iekšā nepin. Ej ,pue Taņušas un štuko kādu smalkāku shēmu.

Dzintars A
pirms 2 gadiem
Ak Skaisle, Skaisle.
Pazīstu es daudz vairāk pozitīvu krievu, bet lai paliek...
Par tp maizi - analizē dziļāk. Kā iegūst maizi? - Laikam jau no zemes. Tā jāmēslo, jāar, sējumi jāmiglo (ja negrib zemāku ražu), jāvāc, jākaltē, jāizved (jāpārdo).
Cik maksā(ās) minerālmēsli, kad atsakamies no Austrumu apgādes? - domāju daudz, daudz dārgāk! Kur degvielu iegūst, bez kuras ražu iegūt nevar! Vai tie nav Tuvie austrumi, kuri degvielu pret maizi maina. Pasulei draud ārkārtīgs bads! Bada cietējs būs gatavs kosmosu maksāt - tātad jaunā pasaules maizes cena! Arābs, kurš mums tirgo naftu, bet kuram maizes cena nu kosmos ir - par kādu cenu tirgos mums degvielas litru?
Ak jā, cenas veikalos šodien - ir kovida histērijas sadrukātās naudas cena. Kara ietekmētās cenas - mums vēl priekšā.
Uzskatu: dialogs ar Putinu, atceltas sankcijas un kancelēta rusofobija - ietekmētu Putina plānus - šāds cēlums krievu imperālistam spēkus atņemtu, bet krievu grupām, kuras par mieru - tās mūsu apbruņotas tiktu, bet mūsu rusofobija šodien tos (kuri par mieru) militāristu rokās triec!

Skaisle Jatalniece
pirms 2 gadiem
Dzintar, Tu nopietni? Vai Tu mani āzē? Es vairs nesaprotu,kas notiek pasaulē. Tu esi vergs,ka Tev maize svarīgāka par brīvību?

Tikko la.lv izlasīju,ka Latvijā joprojām ir lielākā mirstība no covid visā ES, bet kasjauns.lv raksta,ka katru gadu priekšlaicīgi mirst ap 1000 cilvēku ļoti sliktā gaisa dēļ,par vēžiniekiem nerunāsim, tie jau norakstīti , liekie dzīvie miroņi, bet tu , ka vajadzētu padoties putinam. Zini, ej dirst, tu tomēr esi nelietīgs nodevējs. Tik nervozumu uz nakti dabūju

Dzintars A
pirms 2 gadiem
Būt brīvam ar pastalām - to es vēl saprotu...
Būt brīvam bez maizes - nē. Šis (maize) jautājums mūs noved pie nāves sliekšņa - pie kura daudzi "varoņi" smilkst!

Skaisle Jatalniece
pirms 2 gadiem
Jā, Rīgas Laiks,jā. Patiesībā tā ir mana liktens labvēlība,ka varu nopirkt un lasīt Rīgas Laiku. Domāju,ka esam viena no retajām sabiedrībām,kurām joprojām ir tik izcils medijs pieejams.
Bet - par ukraiņiem jau esmu nolēmusi,ka viņi uzvarēs un regulāri par to lūdzos. Punkts.
Savukārt, RL vispirms man murgus uzdzina intervijā Henesija teiktais - ka 80.gadu beigās viņam pirmoreiz bijis sekss ar vīriešiem un tad bērni no viņa fantāzijām pagaisuši. Jau Fuko mani satrieca Seksualitātes vēsturē attaisnojot pedofīliju, tagad šis domāju. Bet tad nākošajā dienā izlasīju to interviju un nomierinājos. Tomēr RL nesmuki rīkojās tik divdomīgus vārdus ieliekot kā citātu.

Nu un tas,kas manī atkal uzjundīja nemieru ir intervija ar Mārtinu Guriju. Viņš par to pašu - par politiķu alkatību un nesodāmību, par patiesības aiziešanu pa pieskari un par tāda jauna laikmeya sākumu , kuram pat nav nosaukuma. Nav vārdu,lai apzīmētu to,kas ar mums visiem notiek.

Karš Ukrainā, mirstošas grūtnieces, nošauti jauni cilvēki un veci cilvēki. Tas ir šausmīgi.

Bet - cik klusi tikpat daudzskaitlīgi pie mums mirst cilvēki,kuri varētu tikt glābti, ja ne korumpētā ,alkatīgā valsts vara - tas tomēr arī ir šausmīgi. Nu ir.

Un kad beigsies karš, tad jāskatās,kurā valstī, cik kritušo ir.
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!