Dāvis Lācis
pirms 6 gadiem
Huh. Ņemties ar reklāmu man šķiet pretīgi. Kad pašam tas jādara.
Taga jau kā pusgadu strādāju grāmatnīcā un prakstiski mēģinu izdomāt, kā lai uzbāžas cilvēkiem.
Pēc dabas neesmu tāds cilvēks, kurš sevī var apspiest cilvēcīgo, vai nu nodalīt sevi no tā ko daru darbā, tādēļ ir tāda pretīga sajūta. tieši necilvēcīga un lieka, jo kā cilvēkam, kurš darbojās ap to visu pamatsajūta ir tāda - tas ir pa lieko, jo cilvēki tā vai tā vadās pēc vajadzībām. Nu kkā tā.

Lācis, no grāmatnīcas.

kuģis
pirms 6 gadiem
lielisks raksts! PALDIES!

Artūrs Lūsis
pirms 6 gadiem
aizraujošs raksts. ne velti--Butānai ir vienotās laimes koncepcija. nekā lieka, tikai laime.

Artūrs Lūsis
pirms 6 gadiem
izmisīga pateisība: 'Šādā skatījumā ekonomiskā izaugsme kļūst par pašmērķi, nevis instrumentu cilvēku vajadzību piepildīšanai – tad preces jāražo nevis tādēļ, ka tās kādam būtu vajadzīgas, bet tādēļ, ka tā vienkārši vajag. Tāda ražošana par katru cenu rada ievērojamu piesārņojumu, iznīcina bioloģisko daudzveidību, veicina sociālo nevienlīdzību, un ekonomista Dž. M. Keinsa savulaik prognozētā trīs stundu darba diena tā arī nekad nepienāk. Par tik iespaidīgu cenu pirkta ekonomiskā izaugsme ar visiem tās plusiem nemaz neizskatās pēc tik laba darījuma. Bet piedāvājums, protams, tiek labi reklamēts./ E.C.
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!