jurniece
pirms 5 gadiem
Bet vai nebūtu tā, ka Prezidentam un viņa runu sacerētājiem tomēr būtu beidzot jāiemācās saprast, kurā laikā un vietā kādu tekstu runāt.

Skaisle Jatalniece
pirms 5 gadiem
"Manā interpretācijā viens no tiem ir šāds: mēs jauniešus apzināti vai neapzināti mudinām vēsturi uztvert nevis kā ikvienam cilvēkam nozīmīgus jautājumus par indivīda attiecībām ar naidu, pūļa instinktu, gļēvumu, saņemšanos un nepadošanos, bet kā kolektīvas atbildības un vainas diskursus. Tas tā nestrādā." Par garu un sareģītu.
Es teiktu vienkāršāk, ka vēsture kā zinātne Latvijā piedzīvo tādu pašu neatzīšanu, kā jebkura cita akadēmiskā disciplīna. Ka tas informatīvais bardaks ir apzināti radīts, lai ar to manipulētu.
Es mācījos padomju skolā. Tikai vidusskolas laikā apzinājos, ka dzīvoju divu patiesību īstenībā. Ka tas ir nenormāli , absurdi. Būtu jājautā šodienas jauniešiem , kā ir būt, kā ir dzīvot , domāt, kaut ko izdomāt, kad ir nevis viena vai divas , bet ļoti daudz patiesību.
Man prezidents vējonis ir kremļa ietekmes cilvēks Latvijā. Tas ir cieti !
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!