Wagner Clerk
pirms 1 gada
Sveiki visi!
Es esmu privāts aizdevējs, es piedāvāju aizdevumu 2% apmērā, tas ir likumīgs uzņēmums ar godu un atšķirību, mēs esam gatavi jums palīdzēt jebkurā jūsu finansiālajā problēmā, mēs piedāvājam visa veida aizdevumu, tāpēc, ja jūs interesē šis aizdevuma piedāvājums lūdzu, sazinieties ar mums pa e-pastu: ([email protected]) Norādiet arī tālāk norādīto informāciju, lai mēs varētu nekavējoties turpināt aizdevumu.

Vārds:
Nepieciešamā summa:
Ilgums:
valsts:
Aizdevuma mērķis:
Mēneša ienākumi:
Telefona numurs:
Sazinieties ar mums, norādot iepriekš minēto informāciju pa e-pastu: [email protected]
Ar cieņu jums visiem.

Mareks Niklass
pirms 2 gadiem
Par informatīvo telpu. Šobrīd ir karš. Lai gan neviens uz Rīgas īstas bumbas nemet, bet informatīvas kara bumbas jau kādu laiku krīt. Šādā brīdī šķirot, kas no Krievijas nāk ir labs vai slikts, nav laika un iespēju. Vienkārši jāgriež kabeļi nost. Mēs redzējām, kas notika ar vakcināciju (info kariem). Neko tādu un vēl lielākā mērogā Latvijā nevajag. Kad Krievijā būs normāli mediji (visdrīzāk ar režīma maiņu), tad varam atgriezties pie sarunas par "vārda brīvību".

Guna Andre
pirms 2 gadiem
Un vēl viņš tas Gēbelss teica: nav šaubu, ka tagad Reihs uzvarēs visā pasaulē! Un progresīvā cilvēce līksmos!

Guna Andre
pirms 2 gadiem
Gēbelss arī teica savā laikā: Francijas un citu mazattīstīto valstu kara zaudējumu atmaksa ko prasa no Vācijas tikai cēla Hitlera akcijas. Nacistu naudai ir jāpaliek Vācijā un tai jāsāk strādāt vācu tautas labā. Tā kā - kapitālistisko un komunistisko alianses stulbums ir vienkārši fenomenāls. Vajadzēja pagaidīt, Vācija pati pārstātu mērķtiecīgi atbrīvot Eiropas un citu kontinentu valstis no viņu briesmoņiem valdītājiem.

jurniece
pirms 2 gadiem
No malas skatoties jautājumā par Krievijas iedzīvotāju atbalstu vai neatbalstu valdībai. Ir tāda sajūta, ka sankciju uzlikšana un sabiedrības izolēšana tikai nostiprinās cilvēku atbalstu valdībai. Jo visas šīs sankcijas un ierobežojumi skar galvenokārt parastos iedzīvotājos, nešķirojot, atbalsta viņi vai neatbalsta režīmu. Diez vai pašus varas turētājus tas īpaši skar. Arī sportistu un mākslinieku izolēšana no starptautiskās sabiedrības , domāju, rada iedzīvotājos vēl lielāku naidu tieši pret starptautisko sabiedrību, nevis pret pašu valdību. Cerēt, ka neapmierinātība ar sankcijām izraisīs tik masveidīgus un iedarbīgus protestus, kas veicinās varas nomaiņu, ir, manuprāt, naivi. Cilvēka dabā, izvēlēties vienkāršāko ceļu. Dotajā gadījumā, vērst neapmierinātību pret sankciju ieviesējiem. Ja dažādas ekonomiska, politiska rakstura sankcijas vēl varētu saprast, tad sportistu un kultūras darbinieku izolēšana šķiet absolūti neloģiska un arī bezjēdzīga. Bet tas ir tīri subjektīvi.

Skaisle Jatalniece
pirms 2 gadiem
Atļāvos nopirkt kūpinātu skumbriju. Ar tādu uzkurinātu apetīti pagatavoju sev pusdienas ar zaļumiem un zivi, bet tā zivs ir tik sāļa, ka man gribas raudāt. Tas ir tik netaisnīgi, tik negodīgi. Man jau tā nav ambīciju, esmu pieticīga un klusa un lūdzu .... vai tad es ar tādu pusēstu uz veikalu skriešu? Bet vai ir godīgi, ka neraksta- pārsālīta kūpināta zivs?

Ja par sankcijām. Ja es noticu medijiem, tad šoreiz skābeklis ir piegriezts tieši bagātniekiem. Vai sankcijas tiks pildītas, vai būs kā ar mūsu Avenu un Tretjaku u.c. Latvijā - lūk tas ir jautājums.
Vēl - vakar gāju gulēt, kad sētā mašīnā ļoti skaļi tika spēlēta mūzika - krievu. Domāju,ja vēl23:00 skanēs = zvanīšu RPP, bet aizmigu, Šodien, zem mana loga krievu vīrietis runā pa telefonu. Tā iztrūkos, ka skrēju pie loga skatīties, kas noticis, vai sit kādu, ņem ko nost vai kā. Bet nē - viņš stāv zem loga un kliedz telefonā. Manuprāt, tā tomēr ir tāda izteiktāka nerēķināšanās ar līdzcilvēkiem kā citām tautām Latvijā.

Un ja par Krieviju - nu nespēju es izprast kreivu fenomenu - nu pat ja runa būtu nevis par Ukrainu,bet teiksim par Ziemeļkoreju. Nu kas lūdza, kas sauca, kas prasīja krieviem iejaukties un kārtot citas valsts ,citu tautu lietas? Nu paši brēc , ka baidās, ka šos NATO apdraudot, bet ka paši citus apdraud? Kas tas ir par fenomenu ? Nu kas?

jurniece
pirms 2 gadiem
Izolēti no ārpasaules tiek sportisti un kultūras cilvēki. Tā nav skābekļa piegriešana bagātniekiem. Kas sauca, kas prasīja? Vai šie jautājumi tiek uzdoti arī tad, kas ASV iejaucas no tām daudz tālāku valstu lietās? Pie visa tā, ka šādu militāru darbību nespēju atbalstīt, mulsina daudzās pretrunas un liekulība no skaļo nosodītāju puses.

Dzintars A
pirms 2 gadiem
un tā kā tauta oligarhus ienīst, tad Rietumu sankcijas pret oligarhiem cēla Putina akcijas. Tagad naudai ir jāpaliek Krievijā un tai jāsāk strādāt krievu tautas labā. Tā kā - Rietumu stulbums ir vienkārši fenomenāls. Ja vien Rietumu pacietība būtu pieticīgāka - turpinot liberāli Krieviju glāstīt - tā apveltos pati, bet ko nu: vilciens ir aizgājis.

Dzintars A
pirms 2 gadiem
Jā, tieši NATO izplešanās ir šī kara īstais iemesls/pamatojums.

Skaisle Jatalniece
pirms 2 gadiem
kremlists tu esi un ar tevi es nerunāšu - nokaunies !

Guna Andre
pirms 2 gadiem
Liec to nabadziņu mierā, viņš savā dižajā prātelē dzīvojas kaut kur 20 gadsimta 30 tajos, kad nacistus slavināja, attaisnoja gan paši, gan šitādi laizītāji :)

Dzintars A
pirms 2 gadiem
Rietumu pseidoliberālisms ir radījis indivīdus ar totālu nespēju argumentēti runāt, pat argumentus dzirdēt... Tagad nozombētie indivīdi tic tam kam grib ticēt un redz to ko grib redzēt - totāls atrāviens no realites.
Decembrī Putins piedraudēja (var patikt vai nē - šad un tad draud arī ASV ) - ja NATO izpletīsies - jautājums tiks risināts ar militāri tehniskiem līdzekļiem. Viss - skaidri un saprotami.
Vai var mainīt Putina turpmākos teikumus? - Protams....
Arī valstu attiecības mēdz būt kā laulāto deja. :)
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!