Aktualitātes
19.05.2021

Notiks "Sieviešu stendapa" izrāde Kaņepes kultūras centra atbalstam

Komentē
0

Ceturtdien, 20. maijā, plkst. 19:00 tiešraidē no Kaņepes Kultūras centra notiks "Sieviešu stendapa" izrāde "Vaksētas un Vakcinētas", kura ienākumi tiks ziedoti Kaņepes Kultūras centra remontam.

"Sieviešu stendaps" ir platforma režisorēm, māksliniecēm, dzejniecēm, rakstniecēm, radošajām direktorēm, neradošām asistententēm, un vienkārši drosmīgām sievietēm, kas kādā dienā nolēma, ka vēlas pastāstīt par savām domām, jūtām un pieredzēm uz skatuves. Pastāstīt tā, ka ir smieklīgi. Dažreiz drusku, dažreiz ļoti smieklīgi. Un dažreiz gan smieklīgi, gan tā, ka ir jāraud. "Sieviešu stendaps" Kaņepes Kultūras centrā notiek reizi mēnesī no septembra līdz jūnijam.

Pasākuma biļetes cena ir 5 Eur. Katram pircējam, kurš iegādāsies biļeti, tiks nosūtīta pieeja tiešraidei. Izrāde sāksies pulksten 19:30. Biļešu pārdošana uz izrādi beigsies pusstundu pirms izrādes sākuma. Sīkāku informāciju meklējiet Kaņepes kultūras centra "Facebook" kontā.

Jau ziņots, ka Kaņepes kultūras centrs sācis ziedošanas kampaņu, kuras laikā cer savākt 150 000 eiro ēkas remontam. Šorbīd savākti jau vairāk nekā 35 000, kampaņa turpinās līdz 28. maijam. Vairāk informācijas meklēt šeit!

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!