Fiziko Liriko
pirms 6 gadiem
Mazais Melbiksītis??? Ha, ha, ha! Satori publikai nudien ir ekscentriska humora izjūta.

Kaspars Siders
pirms 6 gadiem
Nākamgad 1, vietā būs Artuss Kaimiņš, otrajā Armagenpuplasis dinbrakismus, nevaru tos ākstu vārdus ne izrunāt,ne uzrakstīt...agrāk domāju ka tā tada ākstībaba, bet tagad saprotu,ka Saeimā labāk ir Slesers ar Lembi, nevis trakie....kad sāks pārbaudīt dzēruma pakāpi un psihisko veselību..tad labāk atdodiet tiesības visiem dzērājiem! Ne laižiet narkomānus jums bauriem likumus lemt!!! Jājaut;a ,kam tas r izdevīgi? Nu ne jau vecajam Sorosam, kam 90 gadi un parunāt nevar, viņu interesē lielākais kā gultu nepiemīzt tagad...tur ir klāt daudzi cit,kas grib norakt Latviju kā valsti! Es tā domāju!

Kaspars Siders
pirms 6 gadiem
nu oki...nodzēsāt komentu, bet Ivar es rakstīju Tev. Taigi labi izklāsti ērtus sev! faktus, bHondurasu ar visu narkokarteli, un atceries, ka LATVIEŠI NAV MUĻĶI! M;ES KATRĀ TEĀTRA IZRĀDĒ SAPRATĀMTEKSTU STARP RINDIŅĀM, TĀPĒC, JA CIEN PIĶA DĒĻ NEPĀRDOSIES PA PLIKO, MĒS ARĪ TEVI SAPRATĪSIM TAVĀS INTERVIJĀS, JO IZVĒLE IR TEV KĀDI PĀRITS ŠTUKAS TAGAD VAI LATVIŠU NICINĀJUMS. PATS ZINI,KA LATVIEŠI NEAIZMIRST, 1/2 KRIEVIJAS NOŠĀVA 100 000 PRET 160 MILJONIEM KĀ TEICA MANA VECMĀMIŅA A ES VINIEM DŪRU ACIS DĒĻ 1915.GADA, VIŅA BIJA BALTĀ UN SARKANĀ, ATKAĪIBĀ,KAS ODESĀ BIJ PIE VARAS, KA TIK NOMUŠIT KRIEVUS - VIENALGA KĀDUS,TAS VIŅAI NEINTERESĒJA.
TĀPEC . PĒTI, JA UZSKATI SEVI nevis par interviju devēju, bet pētieku. Varu pateikt priekšā vienu faktu -1915. t.s melnajā sotņā krievu nebija vispār, virsnieki atteic;as, tie kas pa;atagoja latvie;sus, bija čečenu tautas nodevēji un TIKAI. Krievi nevarēja but opā tiem čurkām...tā teikt Melnā sotņa bija tālaika Kadirovieši. Domāju,ka tu to zini, tāpat,ka ASV nav balta un pūkaina, bet viņa ir mūsu saboierotā un patiešām, vismaz šobrīd lekties nevajag.Bet atceries-starp rindiņām drīkst,mēs, latvieši neko i neaizmirstam! Ja pat mana vecmuterīte 80 gados atcerējas 1915.gadu un mauca krieviem nagus neprasot balts vai sarkans.Tapēc latviešus mēģināt apčakarēt nav labi,bērni arī pēc 100 gadiem atcerēsies.
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!