Mary Limpard
pirms 11 mēnešiem
Vai esat meklējis finansēšanas iespējas jauna mājokļa iegādei, celtniecībai, nekustamā īpašuma aizdevumam, refinansēšanai, parādu konsolidācijai, personīgam vai biznesa mērķim? Laipni lūdzam nākotnē! Ar mums ir viegli iegūt finansējumu. Sazinieties ar mums, jo mēs piedāvājam mūsu finanšu pakalpojumus ar zemu un pieejamu procentu likmi 3% ilgtermiņa un īstermiņa aizdevuma termiņam ar 100% garantijas aizdevumu. Ieinteresētajam pieteikuma iesniedzējam jāsazinās ar mums, lai saņemtu turpmākas aizdevuma iegūšanas procedūras, izmantojot: [email protected]

Edgars Vidins
pirms 1 gada
nu, īsti liberālsorosistiskā garā.
Nav jāmaina valoda. Literārā valoda jāsaglabā.
Kad dzirdu, ka saikļa KA vietā lieto KAD, tad tas tā cērtas ausīs. Tāpat kaitina vienskaitlinieku pārtaisīšana par daudzskaitliniekiem, un otrādi. Vēl virkne ar piemēriem par ačgārnībām, kas nav pieļaujams.
Uzskatu, ka jāveido raidījumi, kas izglīto. Tādi iepriekš radio arī bija - ''Kļūda, kļūda''. Taču sorosītiskie gatavinātāji to ir izņēmuši.
Agrāk valodnieki aiz nekā darīt izdomāja - nu, tagad Islandi sauksim par Īslandi. Pēc laika - nē, tomēr ir pareizi Islande. Bija - pirms m.ē., nē, nu, būs piems Kristus dzimšanas. Pēc tam , ai, nē, tomēr - pirms m.ē.
Tagad pirms katra darbības vārda nu lieto UZ - uzorganizēsim, uzjautāsim, uzsūtīsim utt. Nu, sviests!
Tas viss noplicina valodu. varu turpināt vēl un vēl. Vienkārši nav laika
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!