Marta avens
pirms 6 gadiem
Dzīves jēgu nevajag meklēt. Tā nav nekur atrodama domājošā prāta (kurš arī ir visa meklētājs dēļ savas tendences vienoto veselo skaldīt gabalos) aprobežotības dēļ.
Šī jēga nav atdalīta no dzīves. Respektīvi, pašā dzīvošanā arī ir visa jēga.

dzimmijs13
pirms 6 gadiem
"Konservatīvais apzinās jēdzienu "tradīcijas", "dabas (vai Dieva) noliktā kārtība" relatīvumu un tieši tāpat jēdzienu "demokrātijā pieņemts", "humānisms" nosacītību. Viņš neuzticas definīcijām un vispārinājumiem, jo viņam nav ilūziju par savu un citu spēju maldināt sevi" - manuprāt, ļoti precīzi formulēts brīnišķīgs tolerances, patiesas tolerances pamatprincips. Protams, kā lasām tālāk, autors šaubās vai minēto izpratni var attiecināt tieši uz "konservatīvajiem" tādā izpratnē, kā tas šodien skaitās vispārpieņemts (kas tāpat ir ļoti nosacīti), labi, varbūt atļaušos piedāvāt "liberālais konservatīvisms"?

akmens
pirms 6 gadiem
Kā mēs dzimām? Dzimām mēs mūsu vecāku nežēlīgās vardarbības rezultātā. Mūs ar varu ievietoja šai pasaulē un liek ar varu (instinkti) dzīvot. Atvainojiet, bet par kādu dzīves jēgu mēs varām runāt, un vēl trakāk, meklēt dzīves jēgu?
Jā kādam pirms viņš dzimšanas prasīja piekrišanu eksistēt, tad uz to manas domas neattiecas.
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!